0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 13 aylık geceleri çok uyanan bir bebek yani saat başı kalkar bazen tabi yorulduğu zaman aralıksız 3 4 saat uyur gece bende o uyuyunca uyuyorum ya çok dinç kalkıyorum 3 4 saat aralıksız uyuduğum için uyanınca uykum gelmiyor mesela bugün 5 saatlik uykuyla duruyorum kızım gündüz uyudu uykusunu aldı şimdi de uyutmaya çalışıyorum inşallah uyursa ama benim gram uykum yok sizce vücudum alıştı mi bide çok sabırlıyım ya 3 saattir uyutmaya çalışıyorum :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uykusuzluk bir zaman sonra insanın psikolojisini bozuyor. 

Gece uykusu çok önemli. 
tarafından
Haklısın canjm doğru söylüyorsun
(2,040 puan) tarafından
Aynen öyle alıştım zannediyorsun ama birkaç ay sonra vücut bu tempoyu kaldıramıyor 3-4 saat değil sabaha kadar da deliksiz uyusan yine de dinlenemiyorsun ben şu an öyleyim
tarafından
Tükenmişlik sendromu böyle böyle başlıyor biz anneler içinn.
tarafından
Ayy kızlar valla zaten hep yalnızım hep tekim komşum arkadaşım kimsem yok tükenmişlik diyince haklısınız sanırım:(
tarafından
Aman elo bu zamanda arkadaş dost komsumu var inan hepsi kan emici :/// çok eski.yillaeq dayanan dostlar varsa eyvallah ama günümüz zamani tüm insanlar çıkarcı oyle dostum olacağına yalnızlığımı tercih ederim.
İlla birseyler yapmak için arkadaşa gereknyok cik gez alışveriş yap kendine güzel süslü şeyler al. Bir kahvecide kahve iç emin ol daha mutlu olursun . Biri seni sömürse stresten kendi yer bitirirsin
-Reklam-
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Bende oyle oldum. Uyumayi severim ama cokta duskun degilim acikcasi. 3 saatlik uykularla gun gecirmisligim cok oldu. Bebeden dolayi. Ama gece uyumak cok onemli baya farki oluyor
tarafından
Tabi canım gece 3 4 saat aralıksız uyuyayım çok dinç kalkıyorum
(1,572 puan) tarafından
Aynen canim ya cok uyuyunca da artik basim agriyir
tarafından
Aynen aynı sorun bendede var biraz uyuyayım hemen başım ağrır
(1,572 puan) tarafından
Sıkinti ya
0 oy
(694 puan) tarafından
Uykular haram oldu Gençliğim bak talan da oldu geceler dümen geceler Geceler, geceler yordu geceler Umudum gecem Gecem de gündüz oldu oldu (: 15 aydr bu şarkı ağzmda sen anla (:
tarafından
Ahh kuzum seni en iyi ben anlarım:)) valla düzen talan oldu :)
(694 puan) tarafından
Düzeni sürekli sabote eden diş we atak war biri bitse digeri basliyor alistim artik (:
tarafından
Ayy özelikle diş beni yedi bitirdi:)
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ya alışıyor sanırım, toplasan ben de dört yada beş saat uyuyorum,ama ilk doğum yaptığım zamanlar bünyem alışana kadar çok hasta oldum 
0 oy
tarafından
Evet alisoyo mesela ben 3 gunudr 4 saat uykuyla ayaktayım toplam ve dincim
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Alistim gibi olmustu canim su qralar da asiri halsizim yani dönem dönem yasiyorum. 
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Evet asko senin vucut alismis oyuzden mesela bana uyku olsun yeter 24 saat kaola gibi uyurum :D
tarafından
Doğru söylüyorsun edosum bugün 4 saatlik uykuyla duruyorum ama cin gibiyim:)
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Hayır insan alışmiyor aksine gitgide psikoloji bozuyor. Ben cok sınırlı tahammülsüz olmuştum. Resmen hayattan zevk almıyordum.  Uykusu çok çok sıkıntılı bi bebegim vardı. Memeden kesince rahatladim bin şükür. Gece deliksiz uyumasına rağmen çoğu sabah erken kalktığı için zorlanıyorum hala 
tarafından
Evet 10 kez kalkıyor meme emmek için bugün 4 saat uyudum bir ara kanepe de uyuyakalmışım gece emzirirken

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
28 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KKadriyee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.
16 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
15 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu

408,570 soru

12,276,477 cevap

37,774 kullanıcı

Kategoriler

...