0 oy
452 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (106 puan) tarafından
Pedinizi mi koyucaksınız başka bişey mi koyucaksınız lütfen belirtin ona göre girmeyelim posta bi giriyorum oğlum yanımda uzanıyo telefona bakıyo önüme çıkan resmi hemen çevirdim midemiz bulanıyo ya girmek isteyenler girsin istemeyenler için de post başlığında belirtin lütfen bayanlar 

8 Cevaplar

+1 oy
(659 puan) tarafından
Ama en çokta pedli resimler çok görülme yapıyor☺. Insanlar sırf merakından girip bakıyor. Kocaman RESIMLI yazarlar anında 100 kışi 200kişi gorüyor merak giderip cevap yazmıyorlar. Şahsen değil ped yüzümü bile paylaşamam ben valla iyi cesaret insanlardaki
(1,517 puan) tarafından
Aynn öyle dua fln olsa girmeye  bile tenezzül etmezler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olay ne görmedim ben 
tarafından
Giiiiii görmediğin iyi olmuş pis kanlinpedi görüp ne etcen
tarafından
Iyk kusmaya gidiyom ben ncnf
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Olayı görmedim ama haklisin
0 oy
tarafından
Aynen öyle... akıl var mantık.var kocaman kanlı pedi atmis gece gece midem bulandı. 
0 oy
(1,572 puan) tarafından
O kadar rahatlar ki
0 oy
(195 puan) tarafından
Cnm postu açan yeni üye kendiside buranın kuralını bilmiyor heralde bende yazdım yanlış bisiy olduğunu postun sahibine ama abla nasıl kaldıracam dedi acemi ve küçük acemiligine verelim
(1,041 puan) tarafından
Acemi ama.kuzu perde konulmaz ki yahu
(195 puan) tarafından
Öyle canım atılmaz tabiki de ona da üzüldüm neye uğradığını şaşırdı buraya girer girmez :D
0 oy
(336 puan) tarafından
Olayı görmedim ama söylediğinde haklısın bazen yemek yerken giriyorum bakınıyorum biri bişey paylaşmış resimli diye belirtmemiş  konuyuda tam anlatmamış yemek boğazımda kaldı midem kalktı ya
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Ne oldu canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 252 göst.
+12 oy
24 cevap 914 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 380 göst.
15 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Emel12 (1,585 puan) tarafından soruldu