0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (1,009 puan) tarafından

image

mutfak için böyle birşey almak istiyorum hem temizlik de kolay olur hemde ufak yer kaplamaz ama kullanışlı mı yani dayanıklı mı sandalyeleri bilen varmı? Kullanan nerden aldıgını derse memnun olurum :))

10 Cevaplar

+1 oy
(1,691 puan) tarafından
bana dandik geldi biraz canim mobilya ahsah yada demir kalin demir tarzi seylere baksana daha guzel olur gibi
(1,009 puan) tarafından
İstediğim gibi bulamıyorum ki bacııı bunun demirleri cok ince gibi evet ama bu tarz modeller hosuma gidiyor
(1,691 puan) tarafından
kuzum bide mutfakta kullaniliyor cok sık yani bence biraz daha arastir bundan alma cabuk dagilir gibi bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana nedense sandalyeler dayanıklı gbi gelmedi bide paslanır bence canm
(1,009 puan) tarafından
Bacı nemli bezle silinirse paslanmaz heralde ya. Islatmam o kadar bunlar cok tatlış duruyor ama sandalyeler beni bi tık korkutmuyor degil :)
tarafından
Canm sadece silmenle alakalı pastan bahsetmedim mutfakta yemek pişiyo nem alır boyası dökülür sandalyeyi öne arkaya çekince boyası atar vs
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ben sevmiyorum böle yaa beğendiysen al tabi sen begenceksin
(1,009 puan) tarafından
Begeniyorum bacı ya hantal gibi eşyaları hiç sevemiyorum temizlik açısından kolayca kaldırıp silebilmek falan bana daha iyi oluyo gibi
(45,036 puan) tarafından
O zaman al canim
0 oy
(701 puan) tarafından
Çok hoş hiç bilmiyorum bende bankli almak istiyorum biri sırtlı biri sirtsiz . Ama bu baya şık ya... 
(1,009 puan) tarafından
Banklara benimde gözüm düşüyo ama istediğim gibi bulamadım hiç :))
(701 puan) tarafından
Pahalılar ya ben bulunduğum semtte gördüm 2650 dedi eşim de boşver dedi :( mutfaktan hiç cikmiyorum nerdeyse şöyle iç açıcı bir masa sandalyem olsa oturup iki soluklansam kahvemi içsem çayımı içsem ama napalim olmayınca olmuyo işte . İnşallah gönlüne göre versin Rabbim. Ama bu masa sandalye dayanikli da olabilir yani demirleri agir demirse . Kaplaması kaliteli ise iyi araştır sen Google da yorumlarda falan
(1,009 puan) tarafından
Bacı valla dediğin gibi pahalı yani aynı senin düşüncendeyim ama elimden ne gelirse onu yapmaya calısıyom iste cok ucuk fiyatlara gidemiyorum malesef bende
(701 puan) tarafından
Allah gönlümüze göre versin inşallah
0 oy
(392 puan) tarafından
Canım evin rutubetliyse paslanıyo bunlar. Alma bence
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum mutfakta çokta uyguna almıştım aynısı hiç paslanma falan yapmıyor gayet şık kullanışlı 
(1,009 puan) tarafından
Nerden aldın canım
tarafından
Hepsiburada dan canım 500 e almıştık 1 yıl oluyo belkide
(1,009 puan) tarafından
Hangi satıcı canım link atma sansın varmı
tarafından
Canım baktimda bulamadım eşimden almıştık galiba ama öyle bir baktım 750 TL yazıyor oydu muhtemelen diğerleri pahalı çünkü bir tane var aynı model
0 oy
(3,679 puan) tarafından
3 sene olcak canım yeni gibi benimde mutfakta hiç birşey olmadı ve sürekli kullanıyoruz 
(1,009 puan) tarafından
Nerden aldın canım
(3,679 puan) tarafından
Bizim burda bir mobilyacidan aldık canım düşün masanın üstüne fırın koyuyorum ısıdan bile birşey olmadı sandalyelerde hiç boya atmadi
0 oy
(293 puan) tarafından
Kız bu ne görünüşe aldanma kilolu biri otursa bitti ayaklara bak başka sağlam bişi seç.. 
tarafından
Babam 130 kg. Oturdu ve hiç bişry olmadı:D
(293 puan) tarafından
Viiiii :D zamanla kırılır o bacı :D
0 oy
tarafından
Masanın kenarları sivri değil kıvrımlı benimki.  İnstagramda Babaeskimobilya'dan almıştım. Ben memnunum gayet iyi. Bir süre mutfakta kullandım  şuan salonda kullanıyorum seviyorum.. 
(1,009 puan) tarafından
Bakıyorum hemen sagol canım
0 oy
(133,819 puan) tarafından
pek saglam gibi durmuyo

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 362 göst.
26 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde H&A&Z (2,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 298 göst.
0 oy
4 cevap 480 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ysmn_ysmn (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,423 puan) tarafından soruldu

409,813 soru

12,321,095 cevap

38,955 kullanıcı

Kategoriler