0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 2.5 yaşında grip öksürük oldu doktorun verdiği ilaçları kullandım ama pek bir faydasını göremedim özelliklede grip şurubunun yavrum biraz düzeldi sonra yine aynı oldu. Grip için sizin önerebileceğiniz etkili yöntem veya şurup varmı bitkisel şurupta olur yöntemde 

5 Cevaplar

0 oy
(14,741 puan) tarafından
Pekmez tereyağı eritip içir bı bunu biliyorum 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim pekmez ve kara biberin öksürük için iyi geldiğini burda okudum uyguladım ama içmek istemedi içirirken su içirsem üzerine etkili olur mu yinede
(14,741 puan) tarafından
Hemen değil de 5 dk sonra içir bence
tarafından
Tamam kuzum sağolasın
tarafından
Valla o hiçbir etki atmiyo ben denemistim
-Reklam-
0 oy
tarafından
..........................
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Az önce paylaştım hergün nar yedir çok çabuk iyileşir. Aynı şekilde nar suyu ve pekmezi karıştırıp verebilirsin 
tarafından
Tamam canım çok sağol eşime gelirken aldırıp yediriyim bakalım inşallah fayda eder
0 oy
tarafından
Hangi ilaçları verdi resmini at benim kzimda öyleydi bize aile hekimi ilaç verir kullandik hemen geçti İstersen bizimkilerin resmini atım sana
tarafından
Calpol Aferin birde klamoks bıd canım grip şurubu önemli bizim için kuzum onu atarsan sordururum eczaneye bi
tarafından
Attım resimlerini bak yoruma bak canim
0 oy
tarafından

image

canim bu ikisi croxilex olan toz ilacı bide pedifen ateş düşürücü verdi ve suprivat bide zinco vitamin ilaçlarını valla benim kızım oluyodu öksürükten gripde az bişey vardı bunları kullandık hemen kesti öksürüğü 
tarafından
Tamam kuzum Allah razı olsun eczaneye sorup alayım yarın
tarafından
Çok geçmiş olsun canım valla benim kzimda annem glin aile hekimi yazdı çok iyi doktor bunları bide dediğim gibi pedifen zinco ve Supravit verdi hemen geçti ins seninde heemn geçer Rabbim şifa versin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmer9626 (13 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,744 cevap

37,314 kullanıcı

Kategoriler

...