0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kuzenim paylaşım yapmış 62 tane içli köfte çıktı diye ve hepsinide pişirmiş soslamis büyük borcama dizmiş bende misafirin mi var yazdım yok biz bizeyiz dedi kendisi  , eşi ve 5 yaşında bir kızı diğeride 10 aylık bir bebeği var o kadar içli kofteyi nasıl yiyeceksiniz kız dedim yedik bitti bile dedi:D bende catlamadiniz mi o kadar yemeğe mide spazmı geçirirsiniz dedim siz kaç tane yersiniz dedi ben 3 eşim de üç dedim siz az kalıyorsaniz ben napayım dedi. Ne alaka şimdi aç kalmakla dedim Yiyeceğimiz kadarını pişirir gerisini buzluğa koyarım dedim  .  Eşimle biz doyasiya yedik dedi. Afiyet olsun yiyin yiyin dedim:D

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ne yediğini ne kadar yediginin ne önemi var kız 

Sen dalga geçer gibi yazmışsın oda dalga geçer gibi cevaplamış hepsini yiyemediklerime yemin edebilirim ama isbatlayamam
tarafından
Yiyemezler tabi 62 tane ne demek :D gözü ac ondan niye dalga geçeyim kız dalga geçmedim misafiri var sandim
-Reklam-
0 oy
(8,590 puan) tarafından

Hay maşallah mide degil çuval onunki:angel:

Ve 62 tane içki miiii:ermm:

tarafından
Abartıyor ya nispet yapıyor bana o kadarını iki kişi yiyemez kıtlıktan çıkmış olsa bile
(8,590 puan) tarafından
Bencede sana aç kalıyosan banane diyo ya kendisi kıtlıktan çıkmış o zmn .sanki grev var :D
tarafından
62 taneyi kıtlıktan çıkmış bile yiyemez :D
0 oy
(14,696 puan) tarafından
Kız boşver kim kaç tane yemiş :D
tarafından
62 tane deyince oha dedim içimden :D
0 oy
tarafından

Kilosu ne kadar cok merak ettim:D

tarafından
68 mı ne heralde
0 oy
tarafından
Ayyyy milletin yedigini i nasıl sordun bu kadar gel demesini bekledin sen anlamadım pek oda çok ayıp etmiş  aç demekle deyisik bı ilişkiniz var anlamadimm
tarafından
O Samsun'da ben kayserideyim nesine gel demesini bekleyim ?
tarafından
Müneccim miyim kız nerden bilim eee sen çatla diye yapmış o zaman
tarafından
Müneccim değilsen bilmeden de yorum yapma niye çatlayim o kadar köfteyi yiyen çatlasın :D
tarafından
Kız sakamisin nerden bilim nerde oturduğunuzu yorum yapalım diye soru soruyon cevap verdim biri bana sorsa böyle ne yiyonuz kaç tane hepsini mi yediniz c ağrım diye anlarım ondan dedim eeee gelmicek bı uzaklıktaysada kiskandirmak istemiş ne diyim ilginç olmuş
0 oy
tarafından
Gereksiz bir sohbet olmus kimin ne kadar yediğinden kime ne :))) 

Kiminin istahi vardir yer kimin yoktur yemez. 
(8,300 puan) tarafından
Katılıyorum
tarafından
Abartmasina şaşırdım yani niye o kadar pişirdi ki hepsini yiyeceklerinide sanmıyorum WhatsApp durumuna koymuş sofrayı çekmiş
tarafından
Kuzum.istedigi kadar pişiririr  masa onun ev onun  neden bu kadar pişirin denmez:() senin evin masanın değil neticede. Sen onu t almışsın oda seni almis.
Kimsenin masasına ne kadar yediğin sorulmaz ayıptır bizde . Sizin aranızdaki diyolog farklı belli ki
tarafından
Alkışloyom merveeeeee
tarafından
Kardes gibi büyüdük yani o sorun etmez bana sorsa bende etmezdim
0 oy
(4,700 puan) tarafından

Valla içli köfte bizim de hassas noktamız net ben 14-15 tane yerim eşim de :D bu arada zayıfım yani eşimde öyle oğlum da 2-3 tane yer 

tarafından
Maşallah :D
(4,700 puan) tarafından
Kız valla seviyorum :))
tarafından
Bende çok severim taş çatlasa 6 anca yerim :D
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Bunu okumam hiç iyi olmadı canım içli köfte çekiyordu. 
tarafından
Ahaha :D  yarın yap
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Afiyet sifa olsun o zaman onlara demekki yiyebiliyolar herkesin midesi bir degil
0 oy
(1,130 puan) tarafından

Gecen bir post açtın yazım kurallarına dikkat edin diye öyle aklimda kaldın bacım vala bende zar zor anladım   başta 62 içki halla halla tekrar okudum sonda anladim 

Ve bizde jki iksiyiz en fazla 20 tane yapiyorum ertesi güne kaliyo bi tabak komsuya çikariyorum  maşlah iyi iştahlari varmis
tarafından
İçki t9 dan kaynakli farkındaysan sende jki maslah yazmissin
(1,130 puan) tarafından
Ama ben şikayetci olmadım ki  sen oluyorsun
0 oy
tarafından
Nedense hep bu tarz şeyler seni buluyor yok kına gecesi yoo içli köfte bence sende de sorun var  kim ne yapmış boşver 
tarafından
Bende ne gibi sorun olabilir beni bulupta ? Aramızda geçen komik bir şeyi buraya yansittim
tarafından
Herşeyi çok takıyorsun kafaya artı bosvermeyi bilmiyorsun kim ne yaparsa yapsın bırak hiç de komik değil senin için anlatım şeklinden bile belli
0 oy
(2,621 puan) tarafından
Allah için düzgün yazın yaa beynim yandı 
0 oy
(2,030 puan) tarafından
O değil de sen demissin ne karışıyorsun kimin ne yediğine:) 
tarafından
2 kişi 62 taneyi yiyorsa yarışmaya katılanlar :D sis yeme yarışmasına
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Sen çok üstelemişsin dalga da geçmiişsin aranızda ki samimiyeti bilemem ama bana herkes bu şekilde konuşamaz şahsen
tarafından
Çocukluğumuz bir geçti dalga da geçmedim ki misafirin mi varla başladım o da yok biz yiyeceğiz dedi eşi ve kendisi
(2,745 puan) tarafından
Birlikte büyümüşsünüz. Sorun yapmamalıydı biz samimi arkadaşlara neler deriz neler kırılmak darılmak yok
0 oy
(1,299 puan) tarafından

Senin muhabbet saçma olmuş canım ya :D

tarafından
Merak ettim sordum yani iki kişi 62 taneyi nasıl yesin :D
(1,299 puan) tarafından
Yiyen yiyor canım biz 5 kişiyle 25 tane bitiriyoruz
0 oy
(11,216 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben 62 tane yapsam onlari 10 yemeklik olarak buzluga atarim : D o emegi bi oturusta yemeye kiyamam : D ki zaten ben en fazla 4 5 esimde 3 4 tane yer. 
tarafından
Bende buzluğa koyuyorum . Çok fazla o kadar
(11,216 puan) tarafından
Ay yani 62 tane az mi ya.bi kere yaptim. 18 taneydi. 8 ini yedik 10 nunu buzluga attim. Lohusayken iki kez cikarip yedim : )
0 oy
(28,831 puan) tarafından

Allah başka dert vermesin bacım bide bunu sorun mu etttin ya

tarafından
Sorun etmedim farkındaysan gülerek açtım postu

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 900 göst.
11 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 362 göst.
9 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 796 göst.
22 Haziran 2020 Aile kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 590 göst.

406,074 soru

12,173,960 cevap

36,647 kullanıcı

...