Kızlar iyi akşamlar iyi seneler hepinize bugün biraz morallerim bozuk zaten şu hamilelik hormonları yüzünden ota bka ağlar oldum. Icimi size dökmek istedim ben aile apartmanında oturuyorum kayinvalidemler üstümde oturuyo bende altta oturuyorum. Bunlar geçen sene kastamonudan ev aldılar site içi surekli oraya gidiyo ev sıcak oluyomuş merkezi sistemmiş burda sıcak görmemişler ordaki sıcağı bırakıp buraya gelmek istemiyo yılbaşı için kayinpederde oraya gitti 15 yaşında kaynım var onu götürmediler neymiş gelmek istemiyomus çocuğu hic bi yere götüremiyorlar biz o yaşlardayken annenin babanın lafının üstüne laf söyleyemezdik onlar bizimle geleceksin derlerdi biz giderdik yani bizde öyleydi. Bunlar çocuğu götürmüyorlar bırakıyorlar bize sorumluluk oluyo bende çalışıyorum işten geliyorum yemek bulaşık derken anca oturdum desem yeridir zaten agirlaşıyorum günden güne bi tas yemeğe benim ihtiyacım oluyo ama ben millet çocuğunu götürmüyo kendi keyiflerine baksin diye nasılsa burda bakan var diyolar gerisini düşünmüyorlar. Bugün annem kayinvalide mi aramış hatta oğlan tek başına ne yapiyo orda onu niye götürmediniz demiş gelmedi demiş ben işte doğuma kadar burda kalıcam demiş kayinvalidem doğuma yakın dönücem demiş sen demiş neden gitmiyorum istanbula millet çalışıyo akşam eve geliyo yemek yapiyo demiş gitsene istanbula demiş benim aklım kızımda günden güne agirlasiyo onun hazır yemeğe ihityacı var demiş milletin umrunda mı herkes kendini dusunuyo. Bide bugün kayindeperle eşim görüntülü konusuyodu bende yanında oturuyodum ama onlar beni görmediler eşim annesine ne zaman geleceksin dedi gelicem doğuma yakın gelicem dedi sonra orda bisey dediler birbirlerine anlamadım ben eşim de aman anne bakma bizde yalvarmiyoduk sen bak diye dedi sonra kayınpeder senin kaynanan gelir dedi eşim de gelecek dedi sonra kayınpeder dedi ki zaten onlar çok kibirli insan çocuğu bize göstermezler sevdirtmezler dedi ben şok oldum çok üzüldüm neden böyle bisey söyledi anlamadım. Halbu ki benim çocuğum kendi annemden babamdan çok onları görecek onları sevecek belki ayrıca benim ailemin nasil kibirli olduğunu nerde çıkarttı anlamadım 3,5 senelik evliyim annemin babamın ağzından hic kötü bi laf çıkmadı onlar için. Gerçekten çok üzdü beni ne yapmaya çalışıyor anlamadım zaten eşimle aram açılırsa tek sorumlusu eşimin ailesi
Anaaaa bu gece noldu giii guruba Hepiniz kederlisiniz belli oldu 2022 de bokdann geçecek
1,491,840 soru
24,377,512 cevap
348,432 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın