0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar 2020 nisan ayında doğum yaptım ve o zaman pandemi patladı ve oğlumun kırk kuranini okuyamadım  altı aylıkken sünnet yaptırdık onuda pandemiden dolayı okutamadim haftaya evde bayanlar arasında okutmak istiyorum artık sizce hediyelik nasıl bir şey yapabilirim masa hazırlamam gerekir mi lütfen fikirlerinizi söyler misiniz çok heyecanliyim

10 Cevaplar

0 oy
(6,110 puan) tarafından
Bu dönem bekleyin derim vakalar cok arttı hizla yayilmaya başladı yine
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 kere post açmışsın post tekrarından dolayı kapanabilir birini kaldır 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bence yaza doğru yap  baya çoğaldı vakalar ve herkes hasta kendinizi tehlikeye atmayın benimde oğlumun hem çocuk hemde sünnet mevlidi olmadı yazın hafiflerse korona öyle yapicam 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Vakalr çok arttı dikkatli olun yeter. 
0 oy
(911 puan) tarafından
Bende 15 gün sonra 40 mevludu düşünüyorum masa kurucam ama nasıl yapicam bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Covid omicron bir yandan domuz gribi bir yandan.bu süreçlerde kuran okutulması. Hastalığa davetiye resmen kimseyi riske atmayın.  2020 de doğurmuştur üzerinden çok zaman geçmiş bosver artık. Başka zaman başka bir etkinlik yaparsın (dogumgunu gibi ) .
0 oy
tarafından
Kuzu bende okutamadim kimsede gelmedi 2 yil oldu bence okutma evde kendin oku sagligjnizdan önemlimi
0 oy
(2,950 puan) tarafından
Siz bilirsiniz ama vakalar artıyor bence beklemede kalın okutursunuz yine inşallah 
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Şöyle yorumlara baktım da kadın yapayım mı yapmayayım mı diye sormamış.

Çok bişey yapma canın çayın yanına kısır börek tatlı gibi şeyler yapabilirsin bide en son kahve yaparsıb olur biter 
(74 puan) tarafından
Canım kurbanını kesicez Allah izin verirse  pilav et sarma tatlı olucak ben hediyelige karar veremedim masa mi hazirlasam süs felan ona karar veremedim
(3,820 puan) tarafından
O zman canım masaya gerek yok süs as sadece perdeye falan yeter gelecekler kadın mı hep
(74 puan) tarafından
Evet 30kisi kadar bayanlar arasinda
(3,820 puan) tarafından
O zaman masa olmaz canım perdeye duvara balon falan asarsın bir iki süs asarsın olur biter
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Masa değil de kaç kişiyse tavuk pilav yeşil fasulye salata yapıp verebilirsin. Ya da sadece tavuk pilav ayran 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
6 cevap 447 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gulchan1-12 (58 puan) tarafından soruldu

411,882 soru