0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Selam kizlar. Karnmin altinda eyilince ani batma oluyor. Ve biraz midem bulaniyor. Cok ozur dileyerek soyluyorum. Geyirince biraz rahatliyorum. Kotu bir wey mi var acaba basina gelen oldu mu?

5 Cevaplar

0 oy
(959 puan) tarafından
Yok normal hormonlar değişiyor kese olustu karnında, adet sancısı çeker gibi bazej sancıların olur ilk haftakar korkma
(215 puan) tarafından
Adet sancisi gibi diyilde sanci yani canm. Eyilince felan ani batiyor. Cok midem bulaniyor su an. Bi yandanda midem bos ve o yuzden daha cok bulaniyor. Insallah bi sey olmaz bebegime. 3yil sonra geldi hayatma(
(959 puan) tarafından
Mide bulantısı normal ama zaten onu takma daha ilerleyen günlerde artıcaktır daha 5 hafta yeni hormonlar yeni baslıyor. Korkıyu düşünme hiç korktukça oluyor ben hamileyim 29 haftalık hep düşük ve erken doğumdan korktum 12. haftamda kanamalarım basladı düşük riski o bitti simdi erken doğum riskim var. Hiç kötüyü düşünme
(215 puan) tarafından
Sag salim kucagna alirsin insallah canm
(3,028 puan) tarafından
Amin bütün anneler inşallah
(959 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Bende de o his var zaman zaman mide bulantısı ile ilgili. Sancılar da oluyor arada 
(215 puan) tarafından
Su an midem cok bulaniyor ama bos diyede bulaniyor. Yani aclikdan midem bulaniyor. Bi sey yiyicem belki gecer. Sancida eyilince filan ani batiyor awagida. Sabaha kadar rahatsiz yatdm  (
(3,028 puan) tarafından
Benm henüz okadar bulanmiyor ilerleyen zamanda çoğalıyor benim. Biseyler atiştir istersen boş midede bulantı yapar okadar rahatsız edici mi ağrın. Doktora gittinmi?
(215 puan) tarafından
Yok siddetli agri diyil ama korkuyorum bebegime bi sey olmasindan. 3yil sonra ilk hamileliyim(
(3,028 puan) tarafından
Allah'a emanet birşey olmaz inşallah. Bak ben 8 yıldir bekliyorum üstelik tüp bebekle kayıplarim oldu doğal bile kalmadım hiç hep tedavi çabayla oldu kaybettim. Herşey olacağına variyor dua et bekle :)
(215 puan) tarafından
Allah gonlune gore verir insallah canm. Hayrlisi
0 oy
tarafından
Yerleşme sancıları olabilir endişe etmeyin 
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Normaldir canım hotmonlardandır
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Gazdan dolayıdır canım 

İlgili sorular