0 oy
781 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından

-Her şeyden önce “güvenilir” bir insan ol… Güvenilirlik sahip olabileceğin en önemli özelliktir…

-İnsanlar senden istemeden onlar için fedakarlık yapma… Sonrasında kıymeti bilinmedi diye üzüleceğin fedakarlıkları da yapma… Sen hiç “fedakarlık büstü” dikilmiş insan gördün mü?

-Her insan özünde iyidir kandırmacasına inanma.. İnsanlar kötü ya da zalim olabilirler… Onları oldukları gibi tanımayı ve kendini korumayı öğren…

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,515 puan) tarafından
Yaa masallh Allh gitdirmeyi nasip etsin bu dunyada sadece kendine guvencksn ve kendini sevceksn nezmn bitinin iyi oldugunu dusunsem tekme yerim kocam da dahil yeri geliyir anneme bile jiziyorum rabbim kolaylik versn cnm onun mis kokusunu cek icine dogumdan snra iyilescksn ina nejadar kldi
(1,449 puan) tarafından
Normal doğum 12 ocak olarak görünüyor daha cok var :(
tarafından
Daha çok yok. Yolun yarışı bitmiş annesi.. ❤
(2,515 puan) tarafından
Oglak burcu olacak demkki kizin ben 18ocak kizim da 7 subat cok istemstm dogum gunmde dogsun  noraml olur ins sezeryn da ben toparlanmstm hemen cok istemstm normal olsn die kismet nasip
(1,449 puan) tarafından
Babası da bende yay burcuyuz aralıkta doğsun istiyorduk ama bizimki oğlak olacak :)
(2,515 puan) tarafından
Benim esim de yay :) yay erkegi zor gicik fln diomusum :))))) babamda yay esime bazen derim aksisin diye cok kizar .. oglakta inatcidir sevecendr canayakndr iyimserdr kendimden bliorm ama cok güçlüdür. Gercktn saka bi yanA
(1,449 puan) tarafından
Iyi insan olsun iyi bir evlat tek temennim
(2,515 puan) tarafından
Insallh hayirli evlat olsnlr
-Reklam-
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Amiin kuzum ❤ Hayırlar getirsin sana Lorin.. Allah guzel günlerde giydirmeyi nasip etsin insallah ❣
(1,449 puan) tarafından
Sağol teyzesi :) ❤
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Güle güle kullanın inşallah
(1,449 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,767 puan) tarafından

Ne güzel ciciler bunlar tam bir prensese laik:) prenses lorinimizde bu cicileri giyicek allahın izniyle zamanı gelince :)♡

(1,449 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Cok tatlilar saglikla kullanmak nasip olur insallah ve annesine bambaska bir dünya yaratır varlığıyla
(1,449 puan) tarafından
Amin inşallah canimm
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Güle güle giysin inşallah 
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Maşallah bu arada lorin ismi nerden esti anlamı nedir

İlgili bir soru bulunamadı

407,247 soru

12,224,188 cevap

36,825 kullanıcı