0 oy
611 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (78 puan) tarafından
Bebeğimi 1 saat içinde hem emzirdim 2 göğsümden hemde 3 kere 60 ml buzdolabındaki sagilmis sütten verdim şimdi yine istiyor bidaha 60 ml versem mi en son 20 dakika önce içti doktor alerji ilacı vermişti iştah acar dedi bu kadarı fazla değil mi ya bidaha versem zararı olur mu bebeğim 1 aylık bu arada 

7 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından
Istediğin i nerden anladın canım 
(78 puan) tarafından
Sürekli ağzını açıp arıyor az önce fark ettim eldivenlerini emmekten ıslanmış biberonla veriyorum uyuyor 10 dakika geçiyo ağlıyor tekrardan veriyorum uyuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Istiyosa ver ama bence buzdolabindan vermek yerine emzir hem süt kanallarin acilsn 
(78 puan) tarafından
Sütüm kalmadı heralde emzirirken süt gelmeyince ağlıyor
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Gazı olabilir canim onun huysuz ve ağlıyorsa sadece açlıktan olmaz bende oyle sanip devamli doyuruyordum meğer gazdanmış 
(78 puan) tarafından
Normalde çok gazi oluyo ama bu akşam huysuz değil sürekli emmek istiyor karni doyunca uyuyor aç bence
(1,351 puan) tarafından
Gazı olunca daha cok emmek isterlermis canım cok sık vermekte daha çok gaz yaparmış doktor bana öyle demişti ki benim oğlum kolikti
0 oy
(50 puan) tarafından
Bebeğin gazına gaz katarsin bı saat içinde bı aylık bebeğe 180 ml süt üstüne iki memeyi emzirip birde daha 60 ml vermeyi nasıl dusunebiliyosun her ağlama açlıktan değildir emme reflexi yüksek bebekler ne kadar verirsen emer emmek onları rahatlatır o aç tok oldugunu bilmz sen vermen gereken kadarını ver daha fazlasini verme 
(78 puan) tarafından
Bidaha verdim ama 40 ml falan içti sonra baya bi uyudu 3 saat falan uyudu
0 oy
(1 puan) tarafından
Emzik vermeyi deneyebilirsin cnm
(78 puan) tarafından
Denedim ama tutmuyor ya keşke tutsa o kadar istiyorum emzik vermeyi
0 oy
tarafından
gazi oldugu icinde aranir canimm gazini bi cikarsaydib
(78 puan) tarafından
Gazını çıkarıyor sürekli bazen kendi kendime bazen kucağımda
tarafından
emzigi dene bence ac oldugundan degildir
0 oy
(1,169 puan) tarafından
1 aylık bebeğe biraz fazla olur midesi küçücük zaten emzik vermeyi deneyebilirsin
(78 puan) tarafından
Emzik tutmuyor çok uğraştım ama olmadi

İlgili bir soru bulunamadı

412,441 soru

12,416,718 cevap

45,051 kullanıcı

Kategoriler

...