0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (1,702 puan) tarafından
Çalışan anneler hem hamilelik hem iş hem de evde ki ufak tefek işler derken, kendinizi nasıl hissediyorsunuz.?  Çok zorlanıyor musunuz?  Doğum yaptıktan sonra işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?  İşe döndüğünüzde bebeğinize kim bakacak?  

8 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
Valla bende pazartesi deneyimlicem 3.aya gircek bebegim apartmanimizin altinda pizzaci var bulasikci ariyolar oraya baslicam bebegimide yanimda goturucem buyuk oglanda okula gitcek zaten bisekilde halletcem
(1,933 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım bebeği bebek arabasına birak
(2,840 puan) tarafından
Evet canim oyle yapcam zaten ust katta benim evim acil bisi lazim olsa eve cikarim diye dusundum hem uzak degil hem bebegim yanimda olcak insallah hayirli olur
-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından
Vala ben bebege bakacak biri olmadıgı için çalısamıyorum suan. Ama çalışsaydım iş bölümü yapardım eşimle. Yemegi eve gelince aksamdan yapardım. Temizlik için birini tutardım haftada bir. Aaahh ah bebegime kimse bakmıyor
(141 puan) tarafından
Bende aynı canım bebeğime bakan olsa bugün başlarım ama ücretsiz izin aldım mecbur bakalım nolcak
0 oy
(638 puan) tarafından
Sabah 8 akşam en erken 9 da çıkıyorum fakülteden yani işten. Haftada 2 gün eşimin dükkanına gidiyorum mesai çıkışı, onun bana ihtiyacı oluyor orda,mesela şuan dükkandayım. Eve gidince nevresimleri değiştirip duş alıp yatıcaz ve sabah 6 da kalkıcam, 24+6 hamileyim. Doğumdan 2 ay sonra işe dönmek zorundayım belki 3 ay sürebilir. Kayınvalidem emekli olacak o bakacak oğlumuza 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
19 haftalık hamileyken atandım çalışmaya başladım. Ücretsiz izin alacağım için 32 haftada ayrıldım doğum iznine. Şimdi oğlum 6 aylık. Uykusu düzene girerse çalışmaya başlayacağım inşallah. Kaynanam bakacak bebişimize 
(141 puan) tarafından
Aynı bende öyleydim 19 haftada atandım 32 ye kadar çalıştım şimdi ücretsiz izindeyim ama benim kaynanam bakmıyor o yüzden başlayamıyorum
(1,702 puan) tarafından
Öğretmenmisiniz
(1,702 puan) tarafından
Siz de öğretmenmisinşz
(1,635 puan) tarafından
Yok canım ben hemşireyim. Valla sağolsun benim kaynanam bakarım diyo. O bakmasa bile annem bakardı artık
(141 puan) tarafından
Sağlık memuruyum tıbbi sekreter
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu öğrenince bıraktım işi arada eşimin yanına gidiyorum. Doğumdan sonra da 1 yıl falan bebeğime bakmayı düşünüyorum. Daha sonra calısıcam insallah. Annem yakın oturuyor zaten arabayla 10 dk falan ona bırakırım:)
0 oy
tarafından
Birazcık zorluyo tabiki 29 haftalık hamileyim temizliği genel de pazar günleri yapıyorum işten çıkıp yemek yapmak en zor olanı bazen aperatif şeyler yapıyorum bazen annemlere gidiyoruz bazen de mecbur yapıyorum artık en çok o konuda zorlaniyorum çünkü eşim sulu yemek seviyo bende sulu yemek sevmiyorum ve yapmasını çok iyi bilmiyorum doğumdan sonra calismicam en azından uzun bi süre çalışmam eşimle öyle konuştuk çalışırsam da her iki anneme de bırakırım cocugumu
0 oy
tarafından
Günaydın ben 37.haftaya kadar çalışcam için bekliyorum son 10 günüm kaldı artık cok zor geliyor sabah kalkıp işe gelmek birde okullar acıldı iki çocuk okula gidiyor koca işe gidiyor sabah kalk onlara kahvaltı hazrla beslenmelerini koy kocayı yolla derken kendime 5 dakika kalıyor kostur kostur hazrlan cık birini babaannesine bırak birini okul yoluna bırak kostur kostur bes dakika da işe yetişm3ye çalış aksamda git evi topla yemek hazrla ser topla  perte cıkıyorum 
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bende çalışmak isterim evimde yapabileceğim bir iş oğlumu bırakıp gidemem çünkü o bensiz durmaz 

İlgili bir soru bulunamadı

407,240 soru

12,224,029 cevap

36,825 kullanıcı

...