0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,552 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar.. Benim kızım henüz 57 günlük.. Sadece anne sütü aldığı halde uzun süredir kabızlık çekiyor.. Doktorum sabah akşam birer çay kaşığı zeytinyağı ver dedi, onu verdim.. Ondan fayda görmeyince badem yağı verdim.. Poposuna zeytinyağı sürdüm.. Karnını zeytin yağı ile yağladım.. Herşeyi denedim ama hiç biri tam çözüm olmuyor.. İnternette annenin bağırsak hareketlerinin bebeği de etkilediğine dair bişey okudum.. Yani emziren anne kabızsa bebek de kabız oluyormuş.. Doğruluğundan emin olamadım.. Daha önce böyle bişey duydunuz mu acaba

5 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Evet annenin ishal durumu kabızlık durumu etki ediyor diye biliyorum bende
(1,552 puan) tarafından
Hımm, doğru demek ki teşekkür ederim
(4,285 puan) tarafından
Kimyon ye demle ic canim cok faydasını gorursun
(1,552 puan) tarafından
Doğum yaptıktan sonra kimyon, rezene, anason, nane, kuru kayısı, kuru erik hepsini denedim.. Bekarken de acı çehre diye birşey duyup onu denemiştim, tık yok.. Sanırım psikolojik kaynaklı benimki.. Ne yaparsam yapayım çok nadir çıkarım.. Teşekkür ederim yine de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim öyle canım lavaboya rahat çıktığım gün oğlum da rahat çıkamadığım gün o da huzursuz 
(1,552 puan) tarafından
Anladım, demek ki doğru, teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Tabikide sen ne yersen bebeğinde ondan etkileniyor 
(1,552 puan) tarafından
Yemekle ilgili değil de, ben ne yersem yiyeyim lavaboya çok nadir çıkarım.. Kabızlık giderici ne yersem yiyeyim fayda etmiyor.. Kızım da kabızlık çekiyor, internette de öyle bişey gördüm, o yüzden merak ettim.. Gerçekten anneden etkileniyorsa önce benim tedavi olmam lazım
0 oy
(254 puan) tarafından
Bende tam bilimsel bir şey bilmiyorum ama 1 aydır kabızlık problemi yaşıyorum emziriyorum kızımda benimle birlikte kabızlık sorunu yaşıyor 
(1,552 puan) tarafından
Sanırım bilimsel gerçekliği de var o zaman :) Önce gidip kendim tedavi olayım en iyisi
0 oy
tarafından

Evet kuzum etkiliyor .Şey yap masajlar var surekli masaj yap I LOVE YOU masaji diye yazarsan bulursun .Bu masaji yapiyorum karni agridiginda ya da kabizlik cektiginde .ardindan da emziriyorum sonra patir patir yapiyo emerken ☺️❤️ :D sjjsja

(1,552 puan) tarafından
Yapıyorum onu, kabız değilken çok güzel gaz çıkarıyordu o masajla ama kabızken o da fayda etmiyor maalesef.. Teşekkür ederim yine de ❤

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 207 göst.
8 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,181 soru