0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar telefonum redmi 2 haftadır şebekede × isareti var wifi yi acmadan hiçbirsey çalışmıyor şebeke sorununu  nasıl duzeltebilirim yaaa 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
emailin gitmiş olabilir bir telefoncuya göster telefonun iemisi
(2,746 puan) tarafından
Email ne alaka
tarafından
IMEI canım teelfonu aldığında imeisi oluyo kız diyemedim tam olarak mes la mesaj geliyo 60 gün içinde doğrulayın diye sonra 30 15 gün diye içinde diyo soyluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emaili gitmiş telefonun canım benimde redmiydi o şekil oldu telefoncuda yaptım mesaj ageliyo aslında enailini yapın diye şimdi tamamen kapanmış telin çok fazla para alır açtırmak için ve içindekilere gidebilir
(45 puan) tarafından
Telefonu sıfırlayacak mi peki ona göre fotoğrafları yedekliyim
tarafından
evet canım sifirliyacak malesef yedekle telefoncuya götur hangisinden almışsa ve mesaj olarak email mesajı gelmedimi
(2,746 puan) tarafından
Email ne alaka
(45 puan) tarafından
Mesaj gelmedi
0 oy
tarafından
Canım IMEI kontorlu yaptın mı e devletten bazen kaçak telefonu yutturuyorlar özellikle resmi 9 serisinde çok oluyor bana oldu hemen iade ettim
tarafından
Ebdevlete IMEI kontrol yazcaksin telefonun kutusunda IMEI yazıyor uzun bir numara ve harflerden oluşuyor telefonu nezaman aldin
tarafından
Yani yurtdışından getirip farklı telefonlara kaydediyor bende redmi 9 almıştım bir kontrol ettim huaweiye kayıtlı çıktı yani bu nedemek bir süre sonra şebeke iptal telefon kapanıyor kullanamiyorsun
(45 puan) tarafından
Telefon daha yeni 5 ay oldu alalı
tarafından
İnşallah kaçak degildir ya valla bende en güvenilir siteden almıştım bu tür cihazları mutlaka kontorl etmek lazım kutuyu açmadan
tarafından
Sen hemen bı kontrol et canım e devlete girip
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşıyorum hattı takıp çıkarıyorum
(45 puan) tarafından
Peki sonra telefonun duzeldimi
0 oy
(5,122 puan) tarafından
Yurtdışından mı getirdiniz
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Senin telefonun IMEI numarası gitmiş . Ondan wifi istiyor. Normal arama oluyor mu peki 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 284 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 559 göst.