0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Kızlar tavuk baget yapacam tavada fırınım yok tavada içi çiğ kalmadan pişirmek istiyorum fırında ki gibi kızar mı kızarırsa tarif verir misiniz :)

11 Cevaplar

+1 oy
(44,928 puan) tarafından
Önce hasla guzelce sonra tavaya yağ koy arkalı önlü nar gibi kizart
(225 puan) tarafından
O aklımda ama sade kızartmanın yerini tutar mı güzel olur mu:)
(44,928 puan) tarafından
Bu sekil annem yapiyo çok lezzetli olur kizartirkende kekik pul biber döker enfess ben direk atıyorum yıkayıp kisikta pisiriyorum pişince iyce altını açıyorum yağ koyuyorum kızarmaya birakiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,549 puan) tarafından
Geçen hafta yaptım önce başladım sonra kizarttim cnm
(225 puan) tarafından
Bende muhtemelen öyle yapacam :)
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Tavukları iyice yıka tavaya diz istersen aralarina patates sarimsak at Cok az yağ dök. Yumusayana kadar da azar azar kaynar su. En son da yağla birlikte kızarana kadar pisir mis :)
(225 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim❤
0 oy
tarafından
Önce haslıyorum snra kızartıyorum yada fırına atıyorum daha yumusak oluyo oyle dene canm
(225 puan) tarafından
Fırınım yok işte:(
tarafından
İşte once haşla snra tavaya al kızart
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Soslu mu istiyorsun 
(225 puan) tarafından
Evet soslu
(25,224 puan) tarafından
Bagetlerin derisini çıkar bıçakla kesik at aç güzelce yıka süzdür bir kaba koy üstüne sıvı yağ,i gezdir, kekik, tuz, yarım çay kaşıgı zerdeçal yarım çay bardağı soya sosu, pul biber ve toz biber azar azar koy harmanla 2 saat dolapta dinlensin sonra bidaha karıştır ve tavada kızart parmaklarını yersin:)
0 oy
tarafından

Tavada Lokum Gibi Pişen Piliç Baget https://www.nefisyemektarifleri.com/tavada-lokum-gibi-pisen-pilic-baget/ istersen bunu dene canım 


Yada bunu 

image

image

(225 puan) tarafından
Cokk teşekkür ederim bunu da yazdım bi köşeye:)
0 oy
tarafından
Ben onceden sosluyorum pisirecegim zaman da altini kisiyorum tavuk suyunu saliyo zaten cig kalmiyo
(225 puan) tarafından
Tam pişiyo mu içi ben istiyorum kemiğinden ayrılsın:)))
tarafından
Pisiyo canm yarim cay bardagi kadar su koy ama altini iyice kisman lazim tavuk suyunu saliyo zaten once haslaniyo snra kizariyo
(225 puan) tarafından
Peki sosu gitmiyo mu :)
tarafından
Yok kiz cok lezzetli oluyo mangal gibi tadi oluyo ben sarimsak yogurt salca yag koyuyorm :)
0 oy
(122,449 puan) tarafından
en basiti haslayip kizartman olur
(225 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Canım tavuklarını iyice yıka suyu süzülsün üstüne çizikler at kekik pulbineri tuz yag dök yanmaz yapısmaz tavada kısık ateşte pişir granit tencere varsa o da olur arada çevir nar gibi kızarıyo mangal tadında. :D 
(225 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Bagetlere mutlaka cizik  at içi Çiğ kalmasin
(225 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Bagetleri bicakla yar aralarini kisik atesde az su koy buharla pisir sonra yag koy az kizart kisil atesde canım
(225 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 173 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
5 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Edaa (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
15 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Berf (6,399 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,046 cevap

36,418 kullanıcı

...