Şampuan bebek yağı kolonyası vs anlayacağınız her şeyi en iyisi hangisi ? Bebek bezi ve ıslak mendili sleepy aldım bir eksiklerim bunlar kaldı
Dalin çok güzel kopuruyo. Üni baybi iyi kopurmedi bizimki.
Tavsiye ederim mis gibi yumusavik yapıyor. Hem şampuan hem sabun olarak alabilirsin.
Islak mendil sleepy çok güzel birde evy bayb güzel. Aynısı sleepy ile .
Bebek yağı uni bayb kullaniyorum papatyali olanindan
Canım maddi olarak imkanın varsa Mustela. Doğala yakın kimyasal içermeyen bir ürün
Bence uni baby canım. İnstagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa var dalinin içinde bi sürü kimyasal madde varmış. Orda görmüştüm bende.
Hersyimiz komilinin tam seti. İslak mendilde komili yenidoğan.
Dalinnnnnnn
Canım Dalin alma sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi bana Dalin artık kendini bozdu ilk üç ay kullanmayın dedi yeni doganlarda konak yapıyor ve bebeğin derisi pul pul oluyor dedi bn almayı dusunmiyorum
Kesinlikle sebamed:)) dalin goz yakmiyo desede yakiyo uni baby hic kullanmadim
Uni baby canım daline pek sıcak bakmıyorum ben ya
Üni iyi tavsiye ederim bez de prima premium care kullanıyorum memnunum ıslak mendil slepy yeni doğan kullaniyorum
En iyi mustela ama bn Dalin aldim
baby me aldik biz sadece yenidogan ssampuani kokusuz bebek gibi kokmuyo yikayinca :) normal sampuani kokulu ama
Canbebe kullanıyorum çok güzel
Ben ikisindende tercih ettim uni baby icerik olarak daha saglikli ama dalinde yillarin markasiii ":D
hepsini dalin marka alıcam Ben
Ben dalanın bebek sabununu aldım. Sıvılardakinden daha az kimyasal var. Yok deselerde hepsi kimyasal içerikli. Yağ kolonya bunların hepsi kimyasal iyisi diye bişey yok. En iyi bebe yağı zeytin yağı kolonyaya zaten gerek bile yok o mis gibi bebek kokusunu bastırmayın derim cennet kokacak zaten bebiş. Islak mendil ve bez bende sleepey aldım
Sebamedddd canim kesinlikle
1,488,078 soru
24,324,910 cevap
345,453 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın