0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşime ara babana sor dedim ama kabul etmedi ısrarla asla istemiyorum o kendine bakamıyor benim çocuğuma nasıl bakacak dedi depresyon ilaçları kullanıyor kayınvalidem ve sürekli yatan biri ben halledicem otur çocuğunun basında dedi yedek iş bulmuş akşam 6.30 gece 1 çok yorulucak biliyorum ama cidden durumum çok zor. Beni babannem  büyüttü annem vermiş ona gitmiş haftasonlari ya alır ya almazdı velitoplantimlarima geldiğini bilmem daha bir sürü şey eşime hep derdim benim cocuklarim benim gibi sevgiye ac büyümesin o da sanırım bu yüzden çalışmamı istemiyor

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu duruma düşürenler gelsin okusun bunları da belki az çok utanırlar 
tarafından
Nolduki kim ne dedi
-Reklam-
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Eşini üzme bence belki ilerde izin verir yorulcak evet ama senin ve bebeğinizin desteği sevgisi ona iyi gelcek
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Bide depresyon ilacı kullanıyormuş. Otur kendin bak. Çocuğuna bence. Evet bu devirde geçim malesef çok zor ama çocuk herşeyden daha önemli
0 oy
(11,829 puan) tarafından
Canım bizimde hiç durumumuz yok tek maaşla geçinmek çok zor ama dediğin gibi bebeklerimiz de sevgiye aç büyümesin biraz daha büyüsün kreşe verirsin hasta birine emanet etme çocuğu
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Eşinin bir bildiği vardır canım . Daha da uzatma . Rabbim kolaylık versin ona 
0 oy
(8 puan) tarafından
Canım ben ilk çocuğum 40 gunluktu ise başladım çok zor şartlarda büyüttüm sütümü sağip anneme bırakıyordum. Yeri geldi annemde kaldık yeri geldi aldık evimize geçtik ama asla annemde bırakmadım.  Oğlumda bende az rezil olmadık kısacası. Şimdi ikinciye hamileyim Allah nasip ederse bunda evimde oturucam eşim çok zorlanacak ama hiç bise cocuklarimdan  önemli değil. O dönemdecalismak  zorundaydım. 
0 oy
tarafından
Haklı canım eşin. Sendeki de iyi cesaret valla öyle bi kadına çocuk bırakmak istiyorsun. Ben aç kalsam da bırakmam ve bırakmadım da izmirde kaynanamla kaldık çocuğumu bırakıp çalışmadım şimdi annem bakıyo öyle çalışıyorum yoksa yine çalışmazdım 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 603 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 260 göst.

Kategoriler

1,441,821 soru

23,698,402 cevap

311,512 kullanıcı