0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,886 puan) tarafından
Kızım 22 aylık önce hastaydi ateşi baya vardı antibiyotik verdik iyileşti ama bu kaç gündür öksürüğü baya bir arttı resmen boğulur gibi öksürüyor tereyağıyla pekmez kizdirip verecem buhar veriyorum birde parolla calpolu dönüşümlü vereyim dedim olur mu evde başka neler yapabilirim öksürük için bu arada prosapan verdim öksürük icin bizde hiçbir etki etmedi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tahin yağı varsa onu ılımış şekilde göğsüne sürün üzerine de hafif sıcak havlu koyun Allah sifalar versin 
(1,886 puan) tarafından
Var var canım tahin hemen deniyorum şimdi inşallah geçer yaa herdeyi deniyecem artık ilaçlardan meddet ummuyorum çünkü çocuk üç aydır durmadan hastalanıyor
tarafından
bir de ablam zeytinyağı ile omlet yapiyordu o omlet ılıyınca çocuğunun göğsüne bırakıyordu sabaha kadar
-Reklam-
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Canım kekiği kaynat altını kapattıktan sonra bardağa koy bebeğine buharini solut 

Bir bardak süte evde var ise yada alın marketten bir inciri doğra bir iki parça ceviz bir iki tane badem atıp kaynat altını kapattıktan sonra bebeğine içir çok faydası var hergün yarım bardak yada bir bardak icirebilirsin ılık şekilde dilersen bal atabilirsin 
(1,886 puan) tarafından
Hemen incirle ceviz almaya gönderiyorum canım onuda yapayım ne illet hastalikmis yaa üç aydır iyilestigini bilmem durmadan ilaç kullanıyoruz ama fayda yok
(1,584 puan) tarafından
Aldır canım günlük yarım bardak yada bir bardak olarak taze şekilde yapıp ver şifa olsun inşallah bizde yeni yeni iyileşiyoruz
0 oy
(853 puan) tarafından
Tereyağı pekmezi kızdırma canim teregini erit ocaktan sl pekmezi karıştır 
(1,886 puan) tarafından
Tm canım demekki ben yanlış yapiyormusum ben tereyağını kızdırıp pekmezi atıyordum kızdırıp veriyordum
(853 puan) tarafından
Olsun canim şifa olsun

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 163 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Linkin (24,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
31 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.
0 oy