Kızlar eğer cesaret edebilirsem Ağustos gibi çalışmayı düşünüyorum. Bebeğim şuan 8 aylık. Ağustosta 15 aylık olacak. Sorun şu kendi annem bakamam ben diyor ayağından rahatsız olduğu için peşinden kosmam zor olur kaynanan baksın diyor. Kaynanam da ben bakarım diyor ama hiç güvenmiyorum ona. Günde iki paket sigara içiyor.surekli bebeği yalnız bırakıp balkona çıkıp çıkıp sigara içecek tam yürüme zamanı. Anne olarak her şey aklıma geliyor. Ve şuan asla bakamyor bebeğe bir iki defa bıraktım hiç ağlamayan bebeğim ağlama krizine girdi. Ben ya da kendi annem bebek ağlayınca hemen mudahele ediyoruz bir şekilde susturuyoruz onda hiç beceri yok sadece kucağına alıyor bebeği hadi sus babannem eee ee diyor çocuğun susmasını bekliyor. Sonra da bebeğime laf ediyor çok ağlıyor çok mızmız ben napayım diyor. E biraz uğraş yani kandırmaya dikkatini dağıtmaya calis çocuk bu. Hadi sus ee ee diyince susmaz ki. Yani ben bu şekilde bebeğimi bırakmak istemiyorum ama çalışmak da istiyorum. Belki de diyeceksnz millet bırakmaya insan bulamiiyor sen bulmuşsun diye ama hiç içim raht etmeyecek :( siz olsanız ne yapardınız kızlar