Eğer bakimliyım diyorsanız neler yapyorsnz mesela üst başınıza özen gosterirmisiniz
Ben bakımsız bı karıyım mesela saçımı yukardan bı topuz yapar dolanıp dururum evde bakımlı insanlara da çok imrenirim. Yazın da tecrübe olsun bana da
Normalde çok dikkatliyimdir. Ama ikizlerim oldu feleğim şaştı. Yaşasın kusmuklu pijamalarım, dağınık topuzum ve sıfır makyaj suratım
Elimden geldiği kadar bakımlıyım bence sabah kalkar işimi gücümü bitiririm yemeğimi yaparım sonra duş alır cilt bakımı yaparım deodorant vs sürerim güzel kokmak için giyinirim güzel güzel her gün olmuyor bazen eşofman oluyor ama genelde tayt kot etek elbise giyerim makyajımı yaparım her zaman önemli yapamazsam da illaki kapatıcı eyeliner maskara fix yaparım ellerime krem sürerim makyajımı çıkarırım (bazen makyajlı uyurum ) böyle yani saçlarıma bakımları yaparım şekil veririm yada düz tararım dışarıda spor, şık, klasik tarz giyinirim makyajıma aksesuarıma özen gösteririm bu kadar işte
Hı hı Elimi yüzümü yıkıyorum
Evet bakımlıyım 2 küçük çocuğuma rağmen Kızımı emzirdigim için saçım yüzüne gelmesin diye bende hep toplu tutarım ama genel anlamda bakımlıyım
Pijama ve ben mutluyuz
1,493,164 soru
24,397,261 cevap
349,827 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın