0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,423 puan) tarafından
Oğlumun hırıltısı var 2 gündür evde ne yapıyorsunuz doğal yöntem olarak doktora götürdüm antibiyotik verdi onun dışında soruyorum 22 aylık oglum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hava makinan varda ondan ver hemen etki edio kuzu gecmis olsn
(1,423 puan) tarafından
Maalesef yok makinem teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Ben buhar veriyorum bide göğsüne viks sürebilirsin yada kolonya yakmiycak şekilde 
(1,423 puan) tarafından
Çörek otu yagi sürdüm ayak altına göğsüne sırtına bakalım hafifler inşallah
0 oy
(973 puan) tarafından
Sürekli havanın nemli kalmasi lazim kuru hava hırıltı yapıyordur buhar makinesi kullanın yoksa petegin uzerine su birakin yada sobanın üzerine çaydanlık kapağını da açın evi de sürekli havalandirin
(1,423 puan) tarafından
Ya aslında evi hep havalnadiriyorum bu iki haftadır aşırı soğuk oldugundan eşimde kızdı bende havanlandirmadim bak çocuk hasta oldu ben biliyorum oysaki çocukların sıcak kadar temiz havaya da ihtiyacı var
0 oy
(25,193 puan) tarafından
2 adet keçiboynuzunu yıkayıp kırıp 1 gece suda bekletip beklettiğin suda kaynatıp sabah öğlen akşam içir hırıltı nın bittiğini göreceksin. Hemen yapayım dersen bekletmeden kaynatabilirsin. Yine 1 yemek kaşıgı keçiboynuzu özüne 5 damla çörek otu yağı damlatıp ver öksürük hırıltıya bire bire. Dağ kekiği demleyip 2 yemek kaşıgı kadar içir. Hepsini denedim anında kesti
(1,423 puan) tarafından
Dediklerinin hepsinden var elimde denicem hemen Allah razı olsun
(25,193 puan) tarafından
Şifa olur inşallah
0 oy
tarafından
Hava makineniz yoksa almanızı tavsiye ederim. Hemen müdahale edince ilerlemez yoksa hastaneye yatış veriyorlar. Bir hafta yattık hastanede bu sebepten 
0 oy
(163 puan) tarafından
Serum fizyolojik  verdi doktorum kullandım hiriltisi vardı yapmadigim sey kalmamıştı bitek o geçirdi 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
21 cevap 790 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,584 soru

12,421,714 cevap

45,266 kullanıcı