0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kizlar eşimin kuzeninin karısıyla aramız çok iyi dertlesir birbirimize gidip geliriz  eşinin onu aldattığını öğrendim iki ay önce doğum yapmış bir kızları var anlattığı kadarıyla daha önce hamileyken eşinin mesajlarini yakalamış kavga etmişler ve eşi onu dövmüş oda küsmüş kaynanası gidip getirmişti şimdi yine yapıyormuş söylesem bı dert söylemesem bı dert söylesem yuvası yıkılır eşimin kuzeni babası annesi kayananam kayınpederime der gelininiz yıktı yuvasını söylemesem vicdanen çok rahatsız oluyorum sonuçta arkadaşım eşim karışma söyleme diyor ama ben ne yapicam bilmiyorum

23 Cevaplar

+1 oy
(2,979 puan) tarafından
Söyleme ama birşey yapıp onun kendi kendine öğrenmesini sağla 
(454 puan) tarafından
BeNcede öyle yap sen söyleme Ama öğrenmesini sağla sahte bi instgrm hesabı aç yaz kadına yada Facebook kullanıyorsa sahte hesap aç Facesine yaz . Şahsen eşim beni aldatsa en yakın arkdsm bilse söylemese çok yanlış anlarım üzülürüm neden göz yumuyorsun ki
(337 puan) tarafından
İşte eşi eşimin kuzeni olmasa zaten söylerim ama eşlerimiz birbirine girer diye korkuyorum
(513 puan) tarafından
Aynen bu şekilde yap canım öğrenmesini sağla ama sen olduğun belli olmasın yazık günah ya
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Söylemem daha önce kendi görmüş de nolmus geri dönüp dolaşıp kocasına gelmiş söylesen gitse herkes sana suç atacak . Benim kocam aldatsa kaynanam değil 100 tane adam gelse kapıya geri dönmezdim. Giderse de geri döner yani yine olan size olur uzak durun
(337 puan) tarafından
Evet bide o ihtimal var eşine geri gelir arada ben kötü olurum
(8 puan) tarafından
Geri gelmesede kötü olursun cnm emin ol bu durumlar insanın başına bela açıyor sorun yaşarsın yani aman diyim uzak dur kendi yakalar illaki
0 oy
(415 puan) tarafından
Bencede karışma kendi illaki yakalar iy oldumu Allah'tan kötü oldumu kuldan bilir insanoğlu adamın hatası unutulur sen söylediğin için suçlu sen olursun canim kötü bı durum ama yapacak birşey yok kadın zaten bir kere yaşamış şüphelidir illa yakalar
(337 puan) tarafından
Hiç şüpheli davranmıyor yaptıklarini unutmuş bir daha yapmaz diyo
(415 puan) tarafından
Belki sana karşı öyle diyodur canim
0 oy
tarafından
Yani çok sakıncalı bi durum ne yapardım diye düşünüyorum eşin konuşsa kuzeniyle yapma etme diye
(337 puan) tarafından
Tamam der ama yapar
0 oy
tarafından
Mesajlarını yakalamış gözleriyle görmüş sineye çekmiş.  Kaynanası almış getirmiş.  Bi şekilde kabullenmiş.  Yerinde olsam karışmazdım. 
(337 puan) tarafından
Arada kalırım diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Bende biliyorum, neler neler biliyorum ama. Susuyorum.

Herseyin bi zamani vardir elbet
(337 puan) tarafından
Merak ettim gıı
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Sana yapılsa Allah korusun söylenmesini isterdin demi ? 

Sen karşısına çıkart sadece ağzından söyleme 
(337 puan) tarafından
Nasıl yapicam ki bide dönüp barisirsa kotuluk etmiş gibi arada kalicam
0 oy
tarafından
Böyle birşeyi saklamazdım muhtemelen. Zor evet ama.
(337 puan) tarafından
Nasıl söylenir inaninki hep aklımda yüzüne baktıkça utanıyorum
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Bizde bı laf vardirr 

Yapan kurtulmuşta diyen kurtulmamis diye  

Karismazdim eri geçi duyar görür öncekini gördüğü gibii
(337 puan) tarafından
Bilmiyorum kızı görünce üzülüyorum sanki arkasından iş çeviren benim
0 oy
(416 puan) tarafından
Söylemezdim ama dikkatli olması için imalar da bulunurdum 
(337 puan) tarafından
Eşi eşimin kuzeni maalesef ki arkadaşımın ağzı durmaz eşine söyler
0 oy
(139 puan) tarafından
Söyleme.yapabiliyosan kendinin görmesini sagla.yakalamış zaten.daha büyük kavga cıkar bebege anneye bişy olur vicdan azabı cekersin.yine yakalasa yine döncek değişen bişy olmycak
(337 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum egerki terk etse kocasını asla bebeğini vermezler
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bn aldatildigimi öğrendim kendim bu süre içinde bilenler varmış arkadaşlarının eşleri falan ve konuşmadığım kız olduğu halde BNa söyledi e ben zaten biliyordum ama saolsun yinede ben bilmk isterdim ***** yerine konmak çok kötü yaşamayan bilemez
(337 puan) tarafından
Ama küçücük kızları var ve daha öncede eşi dövmüş ya daha kötü olursa
(1,003 puan) tarafından
Bnmde bebeğim altı aylıktı öğrendiğimde . Yani gizliden şöyle o zaman eşin senden bişey saklıyor gibisinden gizli msj la bilgilendir en azından kendi araştırıp öğrensin
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Ben kimseden de duymamıştım, bizzat kendi gözümle gördüm ama susmak gerekiyor bu konular çok hassas, iyiki de söylememişim dedim. Kadın yaptığına pişman oldu sanırım şuan müthiş bir evlilikleri var 
(337 puan) tarafından
Vicdan azabı çekiyorum
0 oy
tarafından
Söyleme tatlım sonra sen kötü olursun birde yuvaları yıkılmış olur senin üzerinde kalır onun yüzünden yuvamız yıkıldı diye kendi öğrenir nasılsa aile arasına karisma bence karı koca arasında hiç belli olmuyor 
(337 puan) tarafından
Evet bide bebekleri var arkadaşım geri döner eşine yada bebeğini eşi alır vermez bilmiyorum
0 oy
tarafından
Ben söylemem karışmam 
0 oy
(15,855 puan) tarafından
Canim söylesen kabak senin başına patlar. Adam kiza boşanmak istiyor diye zarar verse daha fazla vicdan azabi duyarsin. Aldatilan kadin hisseder ve bir şekilde ortaya çıkar zaten.
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bence söyleme ama önune çıkmasını görmesini sağla .  Dediğin gibi bu sefer yuva yıkan diye adın çıkar.  Zor bi durum başıma gels3 bende böyle yapardım direk söyleyemezdim 
(337 puan) tarafından
Nasıl yapabilirim ki benim bir aylık bebeğim var onun iki aylık su an hiç görüşemiyoruz
(1,453 puan) tarafından
O zaman hiç söyleme canım
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Aynisi basıma geldi CNM en yakın arkadaşım   aldatıyordu eşi  eşimin arkadaşıydı   eşi kaç defa ben sağır oldum 3 çocuğu var di koyamadım  

Arkadaşım 1 2 defa yakaladı  az kalsın intahar edecekti kimsesi yol annesi ölmüş babası başkasıyla evli  ben yakalarsan ölürüm diyordu söyleyemedim şimdi ilişkimizi kestik konuşmuyoruz  onlarla  allah iii yola getirsin inşalalh
(337 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben olsam söylemem. İçim içimi yer ama yine de söylemem. Yapan kurtulur da söyleyen kurtulmaz. Herne kadar onaylamasam da arkadaşıniz arada bebek var diye affeder muhtemelen. Olan size olur. Siz arada kötü olursunuz.
(337 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama vicdanim rahat değil
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Öğrenirse de niye bana demedin der zor bı karar ya
(337 puan) tarafından
Evet maalesef

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 292 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 2,672 göst.
0 oy
27 cevap 1,418 göst.
12 Aralık 2019 Diğer kategorisinde anneoluyorum1❤️ (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 831 göst.

411,513 soru

12,388,081 cevap

43,629 kullanıcı

Kategoriler

...