+1 oy
1,154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle aram  iyi değil anlaşamıyoruz   bende bı haftadır misafirliğe geldim  abimlere iki gün önce aradi gelip alcam çocuk hasta dedi bende çocuk hasta değil dedim canın cehenneme dedi sustu dünden beri arıyorum ne zman gelceksin diye gelmiyorum gelmiyecem diyor ne yapcam sasardim beni engelelmis  us ust üste arıyorum engelli ne yapcam bı oğlum var  deli oldum simdi

28 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Canım annemlere her gittiğimde eşim gel annemler erken der kal der gitme şimdi der 1 sokak aşağıda oturuyor annem bu arada tartışırız kuseriz ama ben hic bir şey olmamış gibi onu beklemeden eve gelirim  hic tartışmamışız gibi oturup güleriz sende bence bir bahane bulup abinlere söyleyip kendin git birşey olmamış gibi davran
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Gidebilirsen kalk git evine canm erkekler sevmez böyle kalmayı uzatma sende geri git hiç bişey de deme o diyene kadar
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Çocuğu kocana bırakıp mı gittin 
0 oy
(1,928 puan) tarafından
İşi inada bindirmiş hiç üsteleme. Abinle konuş 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Bu kadar korkma canım seni gözden çıkardıysa ne yapabilirsinki ama bence blöf yapıyo seni korkutuyo korktuğunu belli edersen ağzına eder iyice benden bi abla tavsiyesi.

Sorun ne bilmem sen mi hatalısın bu kadar çekiniyosun
0 oy
(5,571 puan) tarafından
Madem eşin aradı gel dedi gitseydin keşke . Ben öyle olduğu zaman direk gidiyorum
0 oy
tarafından
Bence eşin haklı kusura bakma da gelme der gibi olmuş oda doya doya kal anlamında açmıyor telefonunu gidebilirsen git kendin 
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Mihriban senmisin

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,130 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 551 göst.
0 oy
46 cevap 2,329 göst.
15 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne162 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,917 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,839 soru

12,429,799 cevap

45,636 kullanıcı

Kategoriler

...