0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kulaklari iltihaplandigi icin verdi doktor ama cocugum hep uyukluyor uyuyor yine ayni gunduz ver dedi ozellikle doktor cunku aksamda ayri bi ilac kullaniyoruz  acaba biraksak kullanmayi olurmu 

4 Cevaplar

0 oy
(1,794 puan) tarafından
Alerji için kullladnim ama sadce gece veriyordum canım sersemlik yapiyo
tarafından
Gecede ayri bi ilac ver dedi onu veriyorum
-Reklam-
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Uyku yapsın bırak uyusun doktorumda uyku yapar bana demişti öbür türlü öksürük tıkanık burun akıntısından hiç uyumayacak zaten
tarafından
Ama sabah vermemi soyledi gece versem ne sakincasi olurki bitane daha toz kullaniyoruz zespira diye onuda gec ver dedi
(2,688 puan) tarafından
Bnm doktorum gece verememi söylemişti
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Bi bize uyku yapmadi sanirim
tarafından
Ya gece vereym diyorum doktor ozellikle gunduz dedi
(3,102 puan) tarafından
Bnm kizda oksuruk  geniz akintisi vardi verdi tik yok kiz hala 1 lerde 2 lerde uyuyor
tarafından
Anladim cnm
0 oy
(2,593 puan) tarafından
belli bir süre sonra o etkisi olmuyor canım biz 7 ayından beri alerji damlası şurubu kullanıyoruz ilk 1 ay kadar dediğin gibi uyutuyordu verdikten kısa bir süre sonra ama şimdi çok etki etmiyor en son sipraktine geçtik o bile çok etki etmiyor
(2,593 puan) tarafından
doktorunuz bişey demedi mi biz doktor yönlendirmesi ile uzun süredir kullanıyoruz yoksa hapşırmalar tıkanmalar durmuyor sabah farklı akşam farklı kullanıyoruz
tarafından
Bisey demedi eczaci tarif etti bana bitene kadar ver dedi ama şişe bâya buyuk ve oglum aksama kadar afedersin s.af gibi dolaniyor mutsuz duruyor
(2,593 puan) tarafından
arayıp sorma imkanınız varsa sorun ya da öğlen uykusundan biraz önce verin uyuyup uyanınca toparlar
tarafından
Malaesef devletti canm onlar numara vermiyor sorunca bile yanitlamiyolar
(2,593 puan) tarafından
anladım canım o zaman öğlen uykusundan 1 saat falan önce ver uyuyup uyanınca kendine gelir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 685 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
19 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SAsya (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 4,083 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asel Linam (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 726 göst.
25 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayyy1111 (21 puan) tarafından soruldu

410,142 soru

12,332,611 cevap

39,282 kullanıcı

Kategoriler

...