0 oy
591 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
Kizlar 1 daire var esimin üstünde yani kendi evimizin tapusu var sigorta yok arabanız yok çocuk parası verirlerdi bize

6 Cevaplar

0 oy
(237 puan) tarafından
Tabikide verirler o senin doğum paran bunun zengini yoksulu birdir o senin hakkın 
(507 puan) tarafından
Canim onu aldım hani her ay alınan cocuk parası varya
(237 puan) tarafından
Inşallah yok onu alamazsın herhalde ev kira olması lazım ve maddi durum iyi olmaması lazım allah sağlık versin hayirlisi olsun ama en azından süt parası alabilirsin 6 ay boyunca
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Cocuk parasi dedigin cocuk basi 300 tl onumu diyosun canim bunun icin tc vatandasi olman yeterli memurlar bile hak sahibi 
(507 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşması evrak veriyorsun
(273 puan) tarafından
Hmm sosyal yardim ise uzerinize sgk olmasa bile mal varligi var ise yardim alamassiniz yani devlet isine gore yapmiyorsa bu isi cok yoksul aileleri  geri ceviriyor cunki biliyorum ama arastir yinede boyle bisi duymadigimdan yanlis bilgi vermim canim
(851 puan) tarafından
Mal mülk olmaması gerek diye biliyorum ben canım gerçekten muhtaç ailelerin hakkı olduğu icin gercekten muhtaç mi değil mi ona bakıyorlar
(44 puan) tarafından
Canim sartli saglik yardimi oluyo o her cocuga 6 yasina kadar devletin verdigi bir odenek. Erkek cocuguna 34 kiz cocuguna 35 tl aliyosun. Dogum tarihine gore vs hamgi gunler alacagin bilgilendirmesini yapiyolar. Bagli oldugun nufus mudurlugune gidip sosyal yardimlasma bolumunde evrak doldurucaksin. Mal mulk olsada veriyolar. Ptt den aliyosun senin kimliginle
(44 puan) tarafından
Ayrica okullu cocugu olanlarada ayda 75 tl sartli egitim destegi var
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Dogum mu çocuk mu 

Doğum parasını herkes aliyo
(507 puan) tarafından
Cocuk canım her ay alinan
(3,529 puan) tarafından
Sosyal yardmlasmaya gidicen canim. Onlar zaten tc ni söyleyince alıp alamayacağın hakkında bilgi veryo. Bnde basvrucam  esiminde sigortası yok. Ne kadar verili yo ve her ay mi veryo canım miktarını bilmiyorum
(507 puan) tarafından
Her ay cocuk sayısına göre 1 ise 100 wise 220 falan
(7,930 puan) tarafından
Her ay değil canım 1 kere veriliyor
0 oy
tarafından
bez ve mama yardım parasından bahsediyorsun
0 oy
tarafından
Çocuk parasını herkes alıyor canım bizim ev araba var sigorta var yine de aldık alırsın yani dicektm ki yorumları okudum sen başka şeyden bahsediyorsun 
(238 puan) tarafından
Merak.ettim.canim ben 2.cocuk.dogurdum.ama.para.almadim hiç kızlarım. Isı 9 biri 5 gitsem.alabilirmiyim para
tarafından
Çok zaman geçmiş canım bilemedim ki
(238 puan) tarafından
Bende onun icin.sordum neyse bakalım suriyeli.olsa 1o yaşında olsada verirler pislikler
(7,930 puan) tarafından
2015 den sonra doğan çocuklar için veriliyor
(238 puan) tarafından
Okudum canım 2015 yen sknra doğan çocuk eğer ailenin 2015ten önce 2 çocuğu varsa 600 tl ödeme yapılıyormuş
0 oy
(221 puan) tarafından
Cocuk parası neykı canım ben bılmıyorum banada bilgi verırmıs iniz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 852 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi (2,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.