Daha önce post açmıştım annemle ilgili. Doğum için annemlere geldim geldiğime o kadar pişman oldum ki anne yüreği nasıl elverir hamile kızını üzüp ağlatmaya ne zaman anneme gelsem pskolojim bozuluyor sürekli geçmişe dönüp moralimi bozuyor eşimi kötülüyor bebeğime laf ediyorlar evlenirken eşimin babası bayağı üzdü bizi bir tane patik bile almadılar bana üstüne bi ton laf ettiler sürekli beni burdan vuruyor ne yapıyım yani neeee neeee kendimi mi asayım gidip o adamımı asayım diyorum ki sen eşime bak namazlı merhametli cömert kızını el üstünde tutuyor neden iyi tarafı görmüyorsun da eşimin ailesi yüzünden eşimde kötülüyorsun yazık degil mi bana kalbim sıkıştı daha 21 yaşındayım bana bu acıyı yükleme diyorum beni strese sokma diyorum anlamıyorlar eşimin engelli bi kardeşi var sürekli bebek o tarafa benzerse sen bittin diyip duruyor 3 ay burda kalmak zorundayım doğum yapıp 40 ı çıkarıp gidicem inşallah nasıl geçecek zaman bilmiyorum az önce de annemle tartıştık bayağı kızdım bende ona yeter artık diye sonra ablamla beraber kalkıp ablama geldik aralarında 2 sokak var giderken hep önden gitti beni beklemeden ayağım yara diye yavaş yürüdüm öz ablam bile acımıyor bana resmen ortalığı sakinleştirmesi gerekirken ben tuvaletteyken falan duyuyorum daha da kızıştırıyor sürekli gaz veriyor eşime çok aşığım oda bana öyle hiç mutluluğumuzu görmüyorlar erken evlendik diye sürekli onu da yüzüme vuruyor sen düzgün davransaydın bana belki bu kadar acele etmicektim evlenmek için ama asla da pişman degilim sizden ricam Allah rızası için dua edin bana ne olur stresten boğazım yanıyor nefesim kesildi karnım taş gibi oldu ağrı başladı lütfen dua edin