0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (1,147 puan) tarafından
Kızlar 23 haflk hamilym doğum olduğu zmn oğlum 3 yasna girecek sizce normlmi yaş farkı?

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

17+5 hamileyim Doğumda kızım 28 aylık olacak :Dbence normal 

(1,147 puan) tarafından
Demi normal nasl olacak acba diye dusunyorm :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok tatlı. gayet iyi bence. Ama zor 2 bebek. Benimkileri arasında 1 yas var 
(1,147 puan) tarafından
Ya öylemi bnde işte 2 çocuk olunca nasl olur diye dusnuyorm açıkçası oğlum tuvaletini soyluyo yemeğini kendi yiyo ama kardeş gelince nasl olur Allah bilir
tarafından
Allah kolaylık versin az zor olcak :)
(1,147 puan) tarafından
Amin inşllah cnm ne yapalm mecbur :)
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Benimkilerin arası 4 yas olacak bazen geç kaldı kızım yanlız büyüdü diyorum bazen herseyden anladıgı için iyi oldu diyorum doğunca görcez bakalım :)
(1,147 puan) tarafından
Bnde 4 yas olsn diyordum ama nasıp 3 yas oldu :)
(1,045 puan) tarafından
Sağlıklı sıhatli kucagımıza alalım kuzum insallah :))
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Herkesin normali farklıdır. Ben ikinci çocuk düşünmüyorum ama düşünseydim tam 5 yaş olacak şekilde ayarlamaya çalışırdım. 
(1,147 puan) tarafından
Bnde 4 yas diyordm ama nasıp 3 yas oldu aralari
(1,576 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin.
0 oy
(10,857 puan) tarafından
Bence çoiyi 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Benimkiler arası da 3 yaş4 ay olcak inşallah. Bende merak diyorum nasıl olcak :) 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
İyi CNM tuvalet eğitimi hemen ver rahat et yoksa çok zor oluyor ve bebeğini alıştır kardeşle benim de 2 buçuk var oğlum 3 yaşında girdi kızım 7 aylık  tuvalet eğitimi ni yaptım alışmadı doğduktan sonra yaptım allahtan çok şükür 2 günde alıştı rahatladım ve çok kıskançlık oluyor  alalh yardımcın olsun hatla bile var EŞİM Oglum un yanında almaz kızımı kucağına kıskanıyor diye aldığınızda hemen baba bırak kusar baba beni al der alıştırıyoruz diyoruz sen bizim aşkımızsın oglumıssun oda kardeş bizim  kızımız ama  çok kıskanıyor hayla alışmadı
(1,147 puan) tarafından
Allahtn tuvalet eğitimini vermistm cnm 2 yasina gitmeden öğretmiştim o yönden şknti yok ama dediğin gibi kiskanclk zorlayack vlla hayrlisi diyelm nasıp 2.cide oğlan bnmki hayrlisyla doğsun baklm bizi neler beklyo:)
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Normal canım.  Ilk oglumla 2. Oglumun arasinda 22 ay var. Tekrar hamile kaldım  3. Oglum doğduğunda  ilk oğlum  5 yasinda 2. Oglum 3 buçuk yasinda olacak nasipse
(1,147 puan) tarafından
Çok iyi cnm masllah bnde oyle dusnyorm ya kiskanclik zorlayack biraz belliki
0 oy
tarafından
gayet iyi tam zamani
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Evet gayet güzel yaş aralığı 
0 oy
(560 puan) tarafından
Normal canimm benimkiler de öyle 
(1,147 puan) tarafından
Masllah cnm bklm nolack:) kıskançlık durumu nasl cnm
(560 puan) tarafından
Doğum yapmadan hazırla canimkardesin gelecek  birlik de oynecagiz sevecez felan diyee  elbiseleri felan hazırlarken göster birlikte hazırlayın kıskançlık var ama azz kardeşini çok seviyo
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bizimkilerin arasi 3 yaş cnm.
(1,147 puan) tarafından
Araları nasl cnm kıskançlık durumları flan:)
(3,896 puan) tarafından
Büyük 3 buçuk yasinda küçük 7 aylik.Şu an büyük aşırı kıskanç cnm.
0 oy
(177 puan) tarafından
Bende 32 haftalık hamileyim doğum yaptıktan bir ay sonra oğlum 3 yaşında olck normal cnm :)
(1,147 puan) tarafından
Çok iyi cnm masllah bnmde öyle oğlum tam 3 yaş olack:)
(177 puan) tarafından
Allah bağışlasın inşallah
0 oy
(135,940 puan) tarafından
kisiye gore degisir kapasite meselesi
(1,147 puan) tarafından
Haklsn bn 4 yas istyordm nasıp 3 yaş oldu :)
0 oy
(547 puan) tarafından
Bende şuan ikinci bebeğime 12+1 haftalık hamileyim ve bebek doğduğunda ablasıyla arasında tam 3 yaş olacak. Bence ideal bir yaş farkı :)
0 oy
tarafından
Bence çok çok iyi benim kardeşimle aramda 3 yaş var kardeş degilde arkadaş dost gibiyiz gurbette tek ikimiz varız bi arkadaşa bile ihtiyacım yok çok şükür kardeşimle her şeyi yapıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 921 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde Casper (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 144 göst.
0 oy
4 cevap 479 göst.

412,659 soru

12,423,947 cevap

45,370 kullanıcı

Kategoriler