0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
8 yaşında kızım var bazı huylarını sevmediğim için bazı kurallar koydum. Kayınvalidemle iyi anlaşırız. Kaç kere yemek yerken eline telefon verip sen yedirme lütfen diye uyardım. Hala kendi yedirmek istiyor ama bebek doğacak benden de aynısını istiyor normal bir durum değil bana göre. Yine aynısını yapınca gayrıihtiyari bulaşık makinesini sert dizmişim terbiyesizlik yapmışım diye çok sevdiğim eşim ve annesi üstüme geldi. Bir de eşimin hatırına özür de diledim kabul etmedi. Kızlar o tansiyonla makinayı bana göre normal onlara göre sert dizmek sizce terbiyesizlik mi? Sizin kurallarınız çiğnendiği zaman siz nasıl tepki veriyorsunuz? Kaç kere uyarılır bir insan? 10 yıldır başımın üstünde taşıdım. Eşim annesine sesini yükseltse eşime kızdım. Haketmedim hiç. 10 yılı silip attı resmen. Kimseye haddinden çok değer vermeyin sakın...

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kaynanamda öyle ceyrandan kapı kapansa hemen üstüne alınır 
(603 puan) tarafından
Ne saygısızlığı var anlamıyorum bu yaptığımda 2 gündür çıldırmak üzereyim. Kendimi çok yalnız hissediyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sucun yok haklisinda sonuna kadar ben olsam ozur bile dilemezdim takma kafana umursamassan gecer baktilar takmiyon onlarda normale doner ama kurallarindan vazgecme 
(603 puan) tarafından
Büyüğümdür dedim diledim. Haklı olduğumu bile bile...
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Ayy bu Kaynanalar ya . Herkes evinde kalsın kimse kimsenin düzenine karışmasın. Kendilerini tutabilir ler mi hic 
0 oy
tarafından
Bosver bacım sen annesisin Esin hatrina ana hatrina niye özür diliyorsun bu kafayla çok özür dilersn.
(603 puan) tarafından
Büyüyümdür dedim. Bebek gelecek yakında evimin huzur kaçmasın dedim diledim. Haklı olduğum halde özür dilemek çok koyuyor insana.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kurallarım nettir cignetmem . Kızım 5.5 aylık ne dersem o olur . Ben yetmezsem doktor öyle dedi der geçerim üstüne konusturmam ben okurum arastiririm bilirim kafasindayim ses edemezler. 
(603 puan) tarafından
Ben de o kafadayım ama inat insanla uğraşmak çok zor inan.
0 oy
tarafından
Kuzum 8 yasinda artık.kocaman kiz olmuş.kendi sorunlulum almalı yani. Tavrından sonunda kadar arkasinda dur. Kuzenle küssün senin çocuğun sonra aen uğraşacaksın.  
(603 puan) tarafından
Yiyemeyen çocuk olsa neyse kendini tatmin etmek için yapıyor. Alışacak sonra koca kız oldu.
tarafından
Evet canim haklısın sonuna kadar . İlerde kardeşi oldumj onun gibi oda bebek muamelesi isteyecek.
Kaynanası uyar kuserse de küssün umrumda olmasin. Her zaman o bakmayacak çocuklarına sonra analar çekiyor
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Aynı durum bizdede var alınıyorlar küsüyorlar diye ben çarpmadım bulaşık makinasının kapağını sert şimdi oğlum 6 yaşına girecek hala ben yedirmek zorundayım bilmiyor yemeyi küçük bebekte var. Ya bebeği tutalım ya yedirelim de demiyorlar. Uzun lafın kısası kurallarında katı ol kütükleri gibi barışırlar kaldırma totolarını. Sadece net bir şekilde anlat 
(603 puan) tarafından
Anlatıyorum ben bir anneyim. Benim kurallarım geçerli diyorum. Hayır efendim bulaşıkları nasıl sert dizermişim. Ben kalkıp sana sövmedim, bağırmadım. 10 yıldır başımın üstünde taşıdım ama yalanmış hepsi...
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Haklısın canım iyiysen senden iyisi yok azcik laf et hemen kötü gelin oluyorsun.
(603 puan) tarafından
Oldum valla. Şu an benden kötüsü yok. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım. Genelde hep haklıda olsam kendimde suç ararım ama bulaşığı sert dizmişim diye neler demediler.
(1,963 puan) tarafından
İstiyorlar ki biz laf edelim karşı taraf hep tamam desin öyle bir dünya yok ama bizde insanız illahki tepkilerimiz oluyor
0 oy
(1,570 puan) tarafından
E bu kurali yeni mi öğreniyon ben bunu yıllardır uyguluyorum kimseye deger vermeme yoksa havalaniyorlar
(603 puan) tarafından
Öyleymiş canım ederi kadar değer vermek gerekirmiş.
0 oy
(365 puan) tarafından
Canım benim her insanın fıtratı bir değildir senin doğruların onlar için yanlış gelebilir sana olan tutumları çok yanlış olmuş ama bu senden yana bi eksiklik mi hayır tabi tam tersi büyüklerin gösteremediği küçüklere bazen düşen büyüklük göstergesidir kalbini daraltma kendi için de hesaplaşmaya girme hesaplaşmada ki kasıt ben bunları yaptım onların beni böyle yapma kısmı bu insanı için içini zamanla çürütür rabbim herşeyi gören işitendir sen bu tutuma karşılık bunu yaptın onlar da o tutuma karşılık birşey yaşayacaklardır keşke herkes senin gibi bu büyüklüğü gösterebilseydi ne güzel ki iyi niyetli bi kadınsın hep böyle olursun inşalalh hayırlı günler canım 
(603 puan) tarafından
Sağ ol canım. Biraz fazla iyi niyetliyim. Eşim benim  huylarımdan en çok bundan şikayet eder. Ettiği halde ısrarla özür diletti. Ne diyeyim yaşlı kadın uzatmak istemedim.
0 oy
(3,145 puan) tarafından

Çok severim çok da sevilirim ama kurallarımı çiğnetmem ben sussam eşim susmaz annesi izin vermez yapmayın diye eğer istemediğim bir şeye laf edersem de eşim karşımda değil yanımda durur bu avantajımdan ötürü kimse de benim kurallarıma yaklaşmaz ☺️

Çocuk senin çocuğun herkes kurallarına saygı duymak zorunda bir dahakine de uyar madem kırılıp gücenecekse öyle gücensin
(603 puan) tarafından
Ben de çok sever ve sevilirdim ama 10 yılı bir anda çöpe atan bir insanmış ne diyeyim.

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 628 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde M_A_E (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 146 göst.
7 saat önce Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,814 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 290 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Berivan.12 (457 puan) tarafından soruldu

412,089 soru

12,405,544 cevap

44,591 kullanıcı

Kategoriler

...