+2 oy
1,512 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar selam 2021 de unutamadığınız postlar varmıydı? Varsa onlar neydiii;)) maksat sohpet:P

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şeyinin resmini çekip  açılmam varmı diye soran bayan 

Kilodunun remsini atıp   nişanmi diye soran bayan 

tarafından
Puhahaga:))) yok daha neler
(4,431 puan) tarafından
Gerçekten bunlar oldu mu yaaaa şimdi kusucam:/
-Reklam-
0 oy
(2,561 puan) tarafından

2021 miydi bilmiyom kocasinin seyi pozisyon degstirirken iniyomus 

Şiirle aksama kadar sevisen kadin vardi :D

Orkidinin fotosunu paylasmisti biri bide

tarafından
Allah'ım yaaaaaaa:))
0 oy
(1,887 puan) tarafından

Tövbe yarabbim ben neler okudum böyle kaç yıldır üyeyim iyiki görmemişim o postları :woot:

0 oy
(1,851 puan) tarafından
Kocasının patronu lohusa kadına sarkıntılık ediyordu. Patron bunları yemeğe çağırıyor kafan 5 6 günlük lohusa patron buna sarkıntılık ediyor adam patronu dövüyor polis geliyo falan filan palavra işte
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ayyy  biri vajinasini atmisti açilmam varmi yokmu.     biri koronadan ölup hepimiz üzülüp yasin dua okumuştuk sonra dirilmişti.   Biride arminenin foto modelci kadinin fotosunu atmişti  bize bu benim  bunun yüzünu kimliğim için vesikali kulansam olurmu çoğu kisi ne kadar guzelsin demiştik sonra çikti arminenib mankeniydi. Bitanede vardi ben adetliyim eşim bana şiirler okuyarak sevişiyoruz ama adetliyim diye ileriye gidemiyoruz gün boyu eşi şiir okuyarak sevisiyorlarmış. Daha neler var neler
(960 puan) tarafından
Neler okudum çoğunu kaçırdıgım için pişmanım ya
(1,019 puan) tarafından
Ayyy allah öyle çok varki ya inan insan şok oluyor
0 oy
(960 puan) tarafından
Naciyenin donu vardı 
0 oy
(194 puan) tarafından

ayy yine m8dem.bulandi biri tuvalette k9casiyla yazismasini paylasmisti  ses geliyor diye soruyir esi de kokusu bile geliyir faln demistiii boggggee:sick:

0 oy
(6,279 puan) tarafından
Ay çok iğrenç ya nasıl şeyler gormussnz  
0 oy
(29,706 puan) tarafından

Hangi birini sayayım ohooooo 

0 oy
(675 puan) tarafından

Ayy Allahım bu gözler neler okuyor şimdi yaa bu kadar çok şey olmuş mu :O

0 oy
(1,531 puan) tarafından
En son hatırladığım biri bebek fotosu attı bakın beni linç ettiniz dedi bu benim kızım dedi diğeri çıktı bu benim abinin kızı nerden çaldın fotoyu felan fıstık derken tabi bunları yapan atraksiyon olsun diye bir kişi hepsini kendisi uyduruyormuş admin hemen enseledi önce itiraf ettirdi sonra hesabını kapattı meğer 16yaşında milleti epeyi işletmiş postlarla 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 422 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 998 göst.
22 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 150 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Leila (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,011 soru

23,755,247 cevap

315,128 kullanıcı

...