0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (350 puan) tarafından
Kasımda rahim filmi çektirdim bana sonra ultrason kağıdı gibi kağıt verdi doktor. Tüpler açık dedi. 

Dün de görümcem çektirdi, ona cd vermişler. Bana diyo ki sana niye vermediler, onun kesin olması lazımmış git iste falan diyo. Yani çektiren herkese veriyolar da benim mi haberim yok arkadaşlar 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Verilmesi gerekiyor evet
(350 puan) tarafından
Benim doktor zaten bi acayip anlayamadım
-Reklam-
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Veriliyor CNM ben devlette çektim 4 sene evvel 8 tl ek para verdim öyle aldım 
0 oy
tarafından
Acı oluyor mu rahim filmi
(350 puan) tarafından
Ya şöyle söyleyeyim, ben anestezili çektirdim.  Ağrı hissrtmedim çekilirken. Ama çok az su içtiğim için bir gün öncesi belki hiç içmedim yani o yüzden filmden 1 2 saat sonra aşırı sancıyla hastaneye geri gittim, sıvı takviyesi yapıldı doktor çok su iç dedi. Ben de bu tecrübemle görümceme söyledim bi gün önce boş bol su içti o da anestezili oldu ve sıfır ağrı sancı. Korkacak bir şey yok. Benimki tamamen benim doktorumun ihmalinden aslında biraz da benim su içmememden kaynaklı
tarafından
Özelde mi devlette mi oldunuz
(350 puan) tarafından
Özelde oldum canım
0 oy
(7,685 puan) tarafından
Bana verildi ama attım çöpe hiç kimse de istemedi hiç bir şeye de yaramıyor
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Bazı hastaneler istemeden vermiyorlar kalkıp kendin boş Cd götürüp verince yüklüyorlar. Ama zaten e nabız a düşüyor görüntü. 
(350 puan) tarafından
Bana kağıt olarak verdi görüntüyü aslında. E nabızda görünmüyor ama. Hastaneden isticem artık
0 oy
tarafından
Bilmiyorum post yukari
0 oy
tarafından

Dr sistem den görüyor cnm   banada elimde bulunsun diye  film kağıdı vermişti  

(350 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(50 puan) tarafından
Canım ben pazartesi çekildim hsg 

Bana verildi CD genelde veriliyor canım verilmesi gerek 
(350 puan) tarafından
Büyük anadolu hastanesi sorunsalı işte. İhmalkarlık
0 oy
(695 puan) tarafından
Postunu yeni gördm cwp wermek istedm ewet cd we raporu weriyorlar 
(350 puan) tarafından
Teşekkür ederim, cd içinde bana verdiği görüntü varmış zaten o yüzden doktoru şikayet etmekten vazgeçtim :)) tekrar gidince laf edicem ama bana cd vermediniz diye
(695 puan) tarafından
Yani görntü cd olarak wermsti bana diger türlü nasil oluyor blmiyorm baska doktora gttiginde görmek isteyebliyor
(350 puan) tarafından
Aynı ultrason kağıdı gibi kağıt verdi ondan biraz daha büyük. Sıvının sıkıldığı anı gösteriyo Sıvının tüplere ilerleyişi, tüplere varıp dağılışı görünüyo. Resim resim. Cd'de de aynı öyleymiş görümce bakmış da. Sadece bunlar çıktı alacaklar. Yani bizimki kağıt olarak verdi onun dr dijital olarak vermiş.
(695 puan) tarafından
Ewet cd ayni sekilde ama tam olrk nasl ilerledigi falan belli oluyir hastandn doktrdan dolayi fark ediyor olblr benm doktrm hem rapor hem cd wermsti
0 oy
(47 puan) tarafından
Kartanesi sesin cikmiyor yoksa hamilemisin? 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mimozacicegim (2,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,509 puan) tarafından soruldu