Ben kendi evliliğime sorunlu diyordum ama bu siteye üye olduktan sonra öyle şeyler okuyorum ki Ülkemizde ki kadınların neler çektiklerini az çok anlıyorum ve okudukça deli oluyorum.Millet olarak gerçekten çağın çok gerisinde kaldık Arap kadınları bile bizden daha özgür en azından kaynana görümce kayınpeder felan bakma dertleri yok hem adama bak hem ailesine bak hem de huysuz olsun sana eziyet etsin cahiliyye döneminde ki köle sistemi var bizim ülkemizde kadınlara yapılan tam olarak bu elimizden ne gelir bilmiyorum ama keşke birşeyler yapabilsek..Kadınlardan tek ricam eziyet görüyorsanız size ağır yükler yükleniyorsa akıllı olun bir çocuğunuz varsa böyle zalim adamlardan ikinciyi düşünmeyin size de çocuklariniza da yazık olur annenin sağlıksiz olduğu toplumda çocuklar sağlıklı olamaz kardeşlerim.Geleceğinize dair plan yapın okuyamadiysaniz geç değil okuyun açık öğretim fakülteleri var kendinize zaman verin planlı hareket edin eğer siz güçlü ve akıllı olursanız ömür boyu kimsenin kölesi olmak zorunda değilsiniz.. Birbirimize duâ edelim kardeşlerim Allah hepimizin yardımcısı olsun.