0 oy
200 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
bugün bu tokaları sayfamda paylaştım bir kişi toplu alım için fiyat sordu 14 dedim çokmu demişim çok yüksek geldi almadı ilk defa böyle bir mesaj geldi bilmiyorumda açıkcası toplu alımda ne olmalı çifti 14 dedim tekini degil 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şuanki fiyatlar nasıl bilmem ama cnm iki ay öncesinde migrosta bu tarz tokalar 10 lira falandı.
tarafından
Örgümüydü canım bunları ben örüyorum
tarafından
Yok kiz normal toka
tarafından
Benim fiyat normal ozman elemegi 4tl fazlası
tarafından
Normal seninki cnm.ama satmak istiyorsan 10 dan ver bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 adet 14 cok yani 5 tl karla satmak isticek 20tlye de kimse almaz.. ne kdr tutuyorsa adet basi 2 3 tl kar koyup oyle fiyatlandirsan bilemedim az olmaz herhalde
tarafından
Canım el emegi ben örerek yapıyorum o yüzden o fiyat dedim ama çok demekki
tarafından
farkindayim sen emeginin karini koyuyosun ama toptan alip satan icin kar dusurmek gerek.. yani domatesi toplayandan 1 liraya alip bize 5 e satiyolar o misal..
0 oy
(551 puan) tarafından
Bence uygun canım 
tarafından
İşte alan kişide üstüne karını koyunca pahalıya gelip almazlar diye düşündü sanırsa
(551 puan) tarafından
Benzer siteler vardır instagramda oralarda ortalama fiyatlar ne kuzum onları baz alarak yap
0 oy
(22,061 puan) tarafından
Kiz çok güzeller yaaaa
tarafından
Yag çok teşekkür ederim canım benim
0 oy
tarafından
Az bile demişsin. Kolaysa kendisi orsun . Fiyatı düşürmek için söylemiş. Çok kaliteli ve güzel duruyorlar ellerine sağlık kızım olsa kesin  alırdım .
tarafından
Çok teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
3 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 168 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,864 soru

23,699,036 cevap

311,533 kullanıcı

...