0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
Meme reddi yaptığı için bırakırdım, ama meme reddi geçmedi. Bebeğimde aşırı derece de parmağını emmeye başladı bu sefer. Önünü alamam diye korkuyorum. Büyükler bıtaktırınca tekrar vermek iyi değil diyorlar. Şum olurmuş yani nefis olurmuş bebekte. Ama bana inandırıcı gelmiyor. Siz ne dersiniz 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İlerde tekrar emzigi bıraktırmaya çalışacaksın o zamanda parmağını emebilir bence o alışkanlığı bırakmasını sağla 
-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından
Tırnağına acı oje sürün ama emziğe geri dönmeyin bu sefer bırakınca yine parmak emer. Bende oğluma 8 aylıkken bıraktım emziği biraz zorlandık 1 hafta sonra kolay oldu. Kendini bildikçe daha zor. Yaş geçince huysuzluk da artıyor 
(219 puan) tarafından
Nasıl bıraktırdıniz emziği. Kolik olduğu için 33 günlükken emzik verdim şuan 7 ay 1 haftalık
(192 puan) tarafından
Benimde kolikti oğlum akşam 8 De başlayıp sabaha kadar susmazdı ağlardı. Önce gece verdim sadece emziği gündüz uykusu da dahil vermedim alışınca gece de vermedim. 1 haftada unutuyor
(219 puan) tarafından
Emzik bizim hayat felsefemiz . O olmadan uyumuyor
(192 puan) tarafından
Bütün bebekler öyle biz 2 sene fön sesiyle uyuduk koliklikten siz daha çok korkuyorsunuz emzik bırakmaya. :)
(219 puan) tarafından
5 ayda biz dinledik fön makinesi sesini :D sonra pis pis sesi ile devam ettim hala da dinliyoruz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 330 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 331 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elisa bebek (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 513 göst.
19 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eliffffff (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,454 göst.