0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 20 haftalik gebeyim biraz akintim ve kaşıntım var doktora soyledim bana exagyn diye fitil verdi kullanan oldumu acaba hamile bölümü ne giris yapamadim o yuzden buraya sormak istedim

3 Cevaplar

0 oy
(1,198 puan) tarafından
O ilaci kullanip kullanmadigimi hatirlamiyorum ama hamileligimin 10. Haftasi kasinti ve kotu kokulu akintim bir basladi doguma kadar dogumdan sonra geçti mantardi doktorum kac tane fitil ilac verdi hatirlamiyorum kaşıntıyı travazol diye bi krem baya hafifletmisti ama asla gecirmedi doktor artik verebilecegim ilac kalmadi dogumu bekle dedi doğumda geçti 
tarafından
İnternet den baktim bu ilaca hic birsekilde hamileyken kullanan görmedim tereddüt ettim kullanıp kullanmamak da iltap ilerlerse cok kotu oluyor
(1,198 puan) tarafından
Yani hatırlamıyorum ben gercekten baya gecti ustunden ama sen kendi doktorun vermedi ise kullanma canim ne olur ne olmaz bilemeyiz Allah korusun kendi doktoruna sor kesinlikle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktor bana yıkamak için birşey yazmıştı unuttum adını
tarafından
Dedigim ilacida kullanan hic yok netten cok baktım kafam karıştı
0 oy
tarafından
Canım hamilelik döneminde değilde emzirme döneminde kullandım çok etkili bir fitildi fitil dışındada sirkeli ılık su ile taharet yapabilirsin 
tarafından
Kuzum senin dediğin fitili kullanmadım hiç istersen sirkeli su ile dediğim gibi yap sağlık ocağında takibini yapan ebenin numarası varsa sabah bi sor sendeki ilacı
tarafından
Evet canim dogru söylüyorsun arayip bir sorayim teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim geçmiş olsun canım.
tarafından
Sagol canim
tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,687 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 49 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fgulnr (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.

411,969 soru

12,402,285 cevap

44,470 kullanıcı

Kategoriler

...