0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,529 puan) tarafından
3 ay önce doğum yaptım prezervatif artı geri çekilme ile korunuyoruz ama son bir haftadır midem bulanıyor başım ağrıyor ve sürekli canım tatlı istiyor adet de görmedim doğumdan sonra çok korkuyorum kızlar ya olma ihtimali var mı

13 Cevaplar

0 oy
(145,492 puan) tarafından
haah bend eayni sekilde hamile kaldim
tarafından
Sevdoş sız uykudayken bısey yapmıs olmayansanız :D
(2,529 puan) tarafından
Ya sizin en azından 13 ay geçmiş benim daha 3 aylık kızım
(145,492 puan) tarafından
valla anlamiyoz halen gozde baci 3 ay 13 ay fark etmiyo tuttumu tutuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından

Olurmu olur canım ben 4 aydan sonra hamile kaldım oğlum 10 aylık ben 8 aylık gebeyim sonrdan senin gibi oldum kaynanm hamilesin dedi yok dedim bak görürsün dedi valla test yaptım hamileyim:D suphelendigim bişey varsa yarın test yaprir

0 oy
tarafından

Benı de paranoyak ettınız he :D durduk yere hamıle kalanları gördükçe :D aklım çıkıyor artık

(220 puan) tarafından
Benimde ya :(:(:(
0 oy
(8,068 puan) tarafından
2 seneden fazla prezvf le korundum hamile kalmadım oğlum 3 yaşında +hapta kullanıyorum ama prezvf de dikkat edince güzel koruyor
0 oy
(1,949 puan) tarafından

Sevismicen bacim korkuyorsan:D

0 oy
(45,022 puan) tarafından
Onada güven olmazki yaa hap yada igneyle korun ek olarak da esinde korunsun ama inşallah değilsindir 
0 oy
tarafından
3 ayda hemen adet oldunmu ki
(2,529 puan) tarafından
Adet görmeden de hamile kalanlar var o yüzden korkuyorum
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Benim kızımda 3 aylık test aldım ama yapmaya korkuyorum Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah 
(2,529 puan) tarafından
Ayy bende alsam ama yapmaya korkarım
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Arkadaşım 4 senedir geri çekilmeyle korunuyo hiç bişey olmadı ama burda Sevda diye bi arkadaş var anladığım kadarıyla o kadar korunmaya rağmen hamile kalmış valla biraz nasip işi bence :D

0 oy
tarafından
Valla 4 aylik kizim. Bizde prevz. Te yok. Gecen canum deli gibi kisir cekti yaptim yedim.ki ben kisir sevmem yememde bir suphelendim ama olmaz yani : D ha gecen hafta ust uste 5 kez gordugum hamileyim ruyasini saymiyorum. Arkisler israrla test yap dioda kirkumdan cesaret edemiom : D yakinda post acarsam naneyi yedim diye bilmiyorum artik : D
0 oy
tarafından

Bilmem ki ya çok erken . Belirtiler hamileliği işaret ediyor bir test tut:(

0 oy
(129 puan) tarafından
Vala bnde cok korkuyrum bu ay nasıl oldum bılıyonmu 3 gun guzel hasta oldum snra bıanda kesıldı normalde 8 gun olurum hasta oldgunda da bu hap ıcmeye baslamıstım omu yaptı dıyrum ama asırı korkuyrum nıye byle oldu ewde bıtane test yaptım baya bekledim bısey cıkmadı ama ıcım ıcımı yıyo benımde 2tane var dha kucuk ler :(
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ayy benim kizim da 3 aylık en korktugum sey hamile kalmak. 3. Çocuk istemiyorum bi adet olsaydım spiral taktircam. 

Spiral + prezervatif + geri çekilme.  Buna rağmen hamile kalırsam Allahtan artık derim. Inşallah sen de değilsindir canım bebeğin çok kucuk
(2,529 puan) tarafından
Spiralden nedense çok korkuyorum ya :((

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
12 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 597 göst.
0 oy
9 cevap 306 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rskk (1 puan) tarafından soruldu
0 oy