0 oy
620 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Akraba evliliği kendisi halam oluyor biz zaten iki kişi çalışıyoruz ben sürekli işteyim gece vardiyasindayim evde uyuyordum görümcem sabah 8 de kızı getirdi yeni sabah işten gelmiştim kızım sırtına kadar kaka yapmıştı üstüne bitlenmisti (2yasinda) başını yıkadım saçını filan temizledim saat on oldu yemek verdim beraber uyuduk kızıma kazak almak için üst kata gittiğimde kaynanam görümcem (17 yaşında) sarılarak uyuyordu bende aşağı inip kızımla uyumuşum içim geçmiş gece çok yoruldum kapıyı çalmışlar kapıya tekme atmışlar eşim açmadı kapıyı oda uyuyordu bende gittim açtım ban abagirdi neden kapıyı acmiyon ölmüsmusunuz bende dedim kızımi giydiridim uyuya kaldık filan hemende diyor Esra onun zaten altını değiştirdi giydirdi halbuki sabah kızımın halini görseniz dilenci sanardiniz sırtı hepsi kakaydi eşimle birlikte yıkadık banyodan kaçıyor çünkü  hayır hicbise yapmadı dedim hemen kızımın kolundan tutup götürdü giderken de bana küfürler ediyodu ya gerçekten napim.ben her ay onlar bakıcı parası veriyorum iki bin lira daha napiyim.ablalarim

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

Senden ondan nefret et kız bosver çekemiyorlar çekemiyorlar :D

-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kreşe bıraksan olmaz mı hem para veriyor hem ağız kokularını çekiyorsun başka türlü bir yol bul başkasına ver o parayı daha iyi
+1 oy
tarafından
Pardonda halan Kim hata sende ben asla izin vermem çocuğu goturmesine
+1 oy
(7,455 puan) tarafından
Asıl sen ondan nefret et manyak kari kizini niye oyle goturmesine izin veriyorsun
+1 oy
tarafından
Bence çocuğuna kendin bak. Kim bilir nasıl bakıyor. Kusura bakma ama çocuğumu o şekilde görüpte yine o kadının eline bırakıp işe gidemem. 
+1 oy
(4,659 puan) tarafından
2 bini kreşe ver adamakıllı ilgilensinler 2 bin verdikten sonra kaynanaya mı baktırıırm ben. Onu da geçtim kızın o halde kendin temizlemişsin üstüne birde kapı açmadın diye sinirlenip kızını kolundan tutup küfür ede ede gidiyo öyle mi dünyayı başına yıkarım.
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Gelinini seven kaynana yoktur bence:) seven de gerçekten sevmiyor 
(2,859 puan) tarafından
Niye öyle diyorsunuz Allah razı olsun hepsi bni çok sever yeri gelir oğullarına bsgirirlsr kıza karışma diye
(3,240 puan) tarafından
Oğluna bağırır ama istemediği hoşlanmadığı bir durum olsun bak bakalım arkanda duruyor mu canım:)
0 oy
(6,085 puan) tarafından
2bini başka bi bakıcıya ver en azından çocuğuna baksın. Çocuğun o halini gördükten sonra ne diye geri onlarla yolluyorsun? 
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Bence kreşe  gönder canim en azindan daha raht olursun
0 oy
(450 puan) tarafından
Başka bakıcı tut bence bunlardan sana hayır gelmez yazık yavruya
0 oy
tarafından
Eşinde durumlar haberdar ve şikayetçi ise kreşe verin en azından eğitim alır, tertemiz yer içer. Üç kuruş fazla olsun şunların kahrını çekmektense. Ha birde kim senden nefret ederse etsin dert etme eşin çocuğun seni sevsin kafi . Dert edilip üzülecek neler var neler 
0 oy
(621 puan) tarafından
Zor da kalmayacaksınız  çalışmayın ya da o parayı başka bakıcıya verin çocuğum pislik içinde kalacaksa ya çalışmam ya da iyi bı bakıcı tutarım o çocuğu  sefil etmem 
0 oy
(688 puan) tarafından
Şakamısın cnm yaa nasıl bitlenmis bu zamanda bit mi var yaa kac gündür küçücük çocuğu yıkamadınız yazık degilmi yaa bide hala kendini düşünüyorsun halam beni sevmiyor diyorsun imakanin varsa işi bırak otur çocuğuna bak ha birakamiyorsanda bakıcı falan tut en azından çocuğu yıkar öylelerine çocuk emanet edilirmi kusurama bakma ama sende de hata var kimbilir kac gündür o çocuk yıkanmamis günlük bi saatin de mi yok senin 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Yemin ederim o kadını yollardım benim çocuğum bam telim ne demek tutup götürüyor halaymıs yazık günah yavruya çok üzüldüm ben kurban olurum yaaa ortada kalmış gibi o çekiştiriyor bu çekiştiriyor 
0 oy
(530 puan) tarafından
Çocuğuna nasıl davranıyor eğer kötü davranıyorsa ben olsam bakıcıya veririm en azından daha ilgilenir
0 oy
tarafından
Benim kaynana da benden nefret ediyor çok takma boşver ve üstelik ben siirtliyim kurdum diye düşün 
0 oy
tarafından
Yerinde olsam yüklü miktarda borcum yoksa işi bırakır çocuğumun o şekilde rezil olmasındansa kendim bakardım.
0 oy
tarafından
Kız ona 2000 vereceğine güvenilir başka birine ver kızını
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Bakıcı parasını onlara verene kadar git başka bakıcı tut 

Ve kızına o şekilde davranmasina nasıl izin veriyorsun gerçekten iyi vicdan varmış sizde de 

Benim d evliliğim akraba evliliği benim k.v kızıma asla asla sesini bile yukseltemez 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
2 bin liraya kaç tane insan bulursun çocuğuna bakmaları için seve seve de bakarlar o paraya bence bakıcı bulmalısın hemen 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 837 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 980 göst.
15 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 861 göst.
13 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gizem (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,024 göst.
28 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Tuğçe Önal (60 puan) tarafından soruldu

412,608 soru

12,422,267 cevap

45,280 kullanıcı

Kategoriler

...