0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (1,753 puan) tarafından
Arkadaşlar neslicantayı tanıyor musunuz? Vefat etti :(((((((( çok ama çok üzüldüm 

10 Cevaplar

0 oy
(1,946 puan) tarafından
Ben tanımıyorum ama vefat ettiğini duydum kimdir o Allah rahmet eylesin 
(1,753 puan) tarafından
Bacağını kaybetmiş,ve bunun üzerine de kanserle mücadele eden gencecik yaşam dolu bir kızdı. İnstagram da bayağı takipçisi olan kanseri yenmeye çalışan bir kızdı.  Offff offff :((
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
O kadar üzüldümki o kadar hayata bagliydi Allah rahmet eylesin Allahin takdiri bsy denmiyo :( 
(1,753 puan) tarafından
Ben instagramdan takip ediyordum kendisini. Çok üzüldüm ya
0 oy
(834 puan) tarafından

Takıp ediyordum gerçekten çok üzüldüm bu söz hiç aklımdan cikmiycak saçlarınızı sevin benim için sol bacaginizida sevin diyisi allah ailesine sabır versin :(

(1,753 puan) tarafından
Amin amin. Ya ne kadar saçma şeyleri kafamıza takıyoruz öyle değil mi. Kız 21 yaşında sosyal medyaya insanlara acılarını göstere göstere savaşa savaşa,ve ben yaşamak istiyorum diye diye vefat etti. Allah rahmet etsin :((
(834 puan) tarafından
Kanser beni değil ben 4 kez kanseri yendim bu savaşı bırakmıyacağım diyordu beni kanserle mücadelesi çok etkilemişti bi vidio çekmişti orda ağlamıştım resmen.. Gerçekten hayat çok boş biz saçma sayelere üzülüp morel bozuyoruz ama işte saglimizin bedenimizin kıymetini bilmiyoruz...
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
0 oy
tarafından
Evet ve en son demiştiki BENİM İÇŞN SOL BACAĞINIZI SEVİN 

BEN BU DÜNYADA YAŞAMAK İSTİYORUM DEMİŞTİ... 
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bu sey miydi bacagi tumor olup aldilar sonra kanser oldu o muydu
(3,763 puan) tarafından
Aynen oymuş canım:(
(2,632 puan) tarafından
Evet canım o
(3,024 puan) tarafından
Hadi yaa uzuldum :(Nur icinde yatsin
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin üzüldüm bende :( şu genç ölümlere insan dahada çok üzülüyor rabbim ailesinin yardımcısı olsun :'(

0 oy
tarafından
Kanser hastasi oln kiz 
0 oy
tarafından
Yaaaaa inanmıyorum "(( allah rahmet eylesin ya vayh gencecik kız çok üzüldüm tüh "(((
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Evet bende gördüm haberi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yazık gencecik daha :(

İlgili bir soru bulunamadı

412,323 soru

12,412,106 cevap

44,892 kullanıcı

Kategoriler

...