0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
500 ver yeterli diyolar çok degiilmi

20 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sana bir önceki hesabında açıklama yaptım başkalarından öğrenip sen hala aynı soruları yüz kere soruyorsun sürekli hesap açıyorsun ne yaptığın ettiğin belli değil adam akıllı cevapta vermiyorsun git ne yaparsan yap ama verilen cevapları yapmayacaksan üst üste post açma
(15,967 puan) tarafından
Kız buda bıyıklı kızımız vardı burayı fethetti gebelik bölümüne gitmisti buda onun gibiii☺️☺️☺️☺️Bilmeyenlere cevap veriyooo oda okuyup tatmin oluyor demekki
(158,318 puan) tarafından
gulsahla gozdenin dobraligini cok seviyom yaa
tarafından
Normalde sakin karşılamaya çalışırım olduğunca ki normal hayatta asla sabırlı bir insan değilim burda herkes Anne Hamile falan diye kırmamaya çalışıyorum ama yok
(15,967 puan) tarafından
Kız bı post daha acmissss☺️☺️☺️☺️Kirmayalim derkende  bizi saf yerine soymasina sessiz kalmıyoruz istee
tarafından
Bakmadım valla yemek yiyordum :D
-Reklam-
+1 oy
(5,754 puan) tarafından
Bu sahis milletle dalga geçiyor daha oncede ayni postu defalarca açtı cevapta vermedi doğru düzgün
+1 oy
(5,572 puan) tarafından
Sanki daha önce böyle bir post daha gördüm
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla para verilmez  gönül hoşluğuna hediye verilir
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Bende hatim yapiveriyorum birisine ama ücret daha vermedi 3. Hatim bitince belli olacak almış olsam soylerdim. Ama bunu para icin yapilmasi uygun degil ben pra istemiyorum dedim biz baskasina okutsak verecktik zaten dediler sen hafizsin diye sana dedik dedi tamm dedim
tarafından
Bizim okuttugumuz para aliyomus
(3,952 puan) tarafından
Onu bilemem canim ama ben oyle parayla kimse icin okumadim sevdogim bi abla bende okurum dedim
0 oy
tarafından
Aa hatim yapılana para mı veriliyor ki ne alaka
0 oy
tarafından
Allah ayetleri para karşılığında okunmamali bana gore günah hediye almak istersen para degilde ihtiyacini alsin 
0 oy
tarafından
Anaaa ne günlere kaldık paradamı alınıyor 30 kişiye hatim dagittik Allah rızası için 1 tanesi bile para bahsi etmedi 
0 oy
tarafından
Ben ruhuma şifa olsun sağlığıma sihat olsun diye okuyorum baskasida istese okuyorum para ne alakayaaa anlamadimm Allah ıslah etsinn
0 oy
tarafından
Tovbeler olsun estagfurullah bisi diycektim yuttum kuranidami parayla hatim ediyo okuyo hayir sirket isinden mi oluyoda zararini karsiliyonuzda 500falan veriyonuz bacim 
0 oy
tarafından
Duanın parası mi olur anam millet iyice şaşırmış
0 oy
tarafından
Onu da ilk duydum. Yok mu çevrenizde 30 kişi kuran bilen. Birer cüz dağıtıp okusaydiniz
0 oy
(15,967 puan) tarafından
Kız dahami vermedin nenenn ver demistii yanlış hatırlamıyorsam!!!!!
0 oy
tarafından
Allahın ayeti parayla okunmaz ya bu kadar da olmaz ki bide 500 lira 
0 oy
(10,887 puan) tarafından
Hiç para ödenmez 
0 oy
(800 puan) tarafından
Çok saçma ya böyle şeymi olr e bn okuyorum bna dua edilsin yetr he ama hediye verende olr bukdr para yok yanı ilk defa duydum
0 oy
(548 puan) tarafından
Parami verilir kiz ne hayri kalır para icin mi yapmış hatimi tobe estafurullah 
0 oy
(158,318 puan) tarafından
parayla okunurmu yaa 
0 oy
(3,295 puan) tarafından
Ayet var ayet belli ücret karşılığı dini paraya satmayın diye daha başka söze hacet yok
0 oy
tarafından
Kuran parayla okunmaz. Kuranı okutan kişi içinden ne kadar geliyorsa o kadar verir belli bir miktarı yoktur. Fakat okutan kişi de kuranın okunmasının kolay olmadığını düşünmeli ve ona göre parasını vermelidir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
24 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
57 cevap 2,218 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,139 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
6 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunber (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,228 soru

23,773,070 cevap

316,012 kullanıcı

...