Kızlar saçma gelecek amaa kömürün kokusu beni bitiriyo millet soba yakiyor camı açıp duman kokluyorum çocuğa zararı olmasın diye abartmadan yapıyorum kilerde kömür var kaç kere gittim gittim geri geldim böyle köz olmuş kömür yiyesim geliyor haftaya doktora gidecem bende demir eksikliği var ondan olabilir mi taşıyıcı Akdeniz anemisiyim kaç kez demir hapı ima ettim ya bı demir hapi yazmıyor innate diye bı hap veriyor tamam demirim aşırı düşük yukseltmiyor o hapta. Kendim kafama gore demir hapı alıp kullansam 33. Haftamdayım demir hapı kullansam zararı olur mu
Kokla kokla gir içeri yiyecek halin yokya her aşerilen yenilmez zaten aşermek diye bişey yoktur eskiden gelme saçma bişey işte
Kız sakın kömür yiyeyim deme Allah canını almasın demir hapını da kullanabilirsin ama kafana göre kullanma doktor ne tavsiye ediyorsa onu kullan
Töbeee kız odun kokusu daha güzel ona geç sen bacım bebeyi zehirleme hı
Ayyy gebeyken bende kömür çok aşermiştiiiiim sanki onu yesem erik gibi kütür kütür yiyecektim yaniii. Demirimde normaldi ama hep onu isterdi canım. 1 sene oldu doğuralı hala aklımın bi köşesinde
1,492,142 soru
24,381,550 cevap
348,765 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın