+1 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar saçma gelecek amaa kömürün kokusu beni bitiriyo millet soba yakiyor camı açıp duman kokluyorum çocuğa zararı olmasın diye abartmadan yapıyorum kilerde kömür var kaç kere gittim gittim geri geldim böyle köz olmuş kömür yiyesim geliyor haftaya doktora gidecem bende demir eksikliği var ondan olabilir mi :( taşıyıcı Akdeniz anemisiyim kaç kez demir hapı ima ettim ya bı demir hapi yazmıyor innate diye bı hap veriyor tamam demirim aşırı düşük yukseltmiyor o hapta. Kendim kafama gore demir hapı alıp kullansam 33. Haftamdayım demir hapı kullansam zararı olur mu

13 Cevaplar

0 oy
(25,214 puan) tarafından

Kokla kokla gir içeri yiyecek halin yokya her aşerilen yenilmez zaten aşermek diye bişey yoktur eskiden gelme saçma bişey işte  :D 

(25,214 puan) tarafından
Kazandibi ye kız onda köz tadı var :D
tarafından
Allah iyiliğini versin :D doğru diyon yarın alim ahahaah
(20,440 puan) tarafından
Hocam sabun yesek bebek köpürür mü :D
(25,214 puan) tarafından
Hemide şakır şakır :D
(20,440 puan) tarafından
:D hahhaha çocuk diyomuş o ney laaaa
-Reklam-
0 oy
(450 puan) tarafından

Kız sakın kömür yiyeyim deme Allah canını almasın :D demir hapını da kullanabilirsin ama kafana göre kullanma doktor ne tavsiye ediyorsa onu kullan

tarafından
Kız doktor demir hapı yazmıyor karo bana 90 liralık bı omega üç veriyor içinde demir de var yeterli diyor ama yetmiyor kanım çok düşük
(450 puan) tarafından
Kız o nasıl doktor benim demir seviyelerim yüksek olduğu halde hem öyle multivitamin hem de artı demir hapı yazdı. Ben demir hapı mahvediyor beni diye zorla kendim bıraktım. Evde bir sürü demir hapı var ben kullanamıyorum doktor yazıyor ama habire.
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Canım aksatmadan doktora git bu tür asermeler biselerin eksikliğini gösterio.kafana göre kullanma canım hamilesin 
0 oy
(3,449 puan) tarafından
Hahaha bende deterjaaaann☺️☺️☺️ ya bayılıyorum kokusuna bayılıyorummm. Köpük köpük kovayla su yapsam çamaşır falan yıkasam. Bulaşık makinası var ve ben elimde bulaşık yıkıyorum sırf o hazzı yaşayım diye mis gibi yaaa☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Kömürü yiycek halin yok heralde kız benim canımda cif çekmişti ne güzel kokuyordu mübarek :) 
tarafından
Cif mi pütür pütür ne güzel o da iyi :D aman onu da aklıma sokma kizz
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Kiz inanirim bizim komsu cani harc cekiyodu karsi binanin onunu yaparlarken gittik bi kase istedik adam sok olduydu ahahhaahha onu aksama kdr kokluyodu bikerede bi parmak bakmis tadina manyak karin☺☺☺☺ kokla ama yeme ya
tarafından
Ahahajaj o da iyi bazen toprak yiyesim de geliyor :D
(2,281 puan) tarafından
Galiba demir eksikliginden oluyomus o kuzum bi soyle doktoruna ben degisik seyler yemek istyom diye ☺☺☺
0 oy
(14,426 puan) tarafından

Töbeee kız odun kokusu daha güzel ona geç sen bacım bebeyi zehirleme hı :'(

tarafından
Aynen ya odun da güzel afedersin torbacı gibi oldum ya ahaahah
0 oy
(7,653 puan) tarafından
Olmaz 28 den sonra bende kullandim demir ilacı 
tarafından
İsteyim o zaman kadına yaz diyom bu hap yererli diyor verdiği OMEGA 3 içinde demir de var ama asla ise yaramiyo
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Ay bende bende geçen saglii ocağına gidiyordum kadının biri közü boşaltiyordu ay bir kokusu geldi için gitti
0 oy
tarafından
Bende toprak asermistim:D demir eksikliği ve kansızlık var bende de genelde ondan oluyor 
0 oy
tarafından
Bu bir hastalık gebelikte doktoruna söyle ona göre vitamin verir
0 oy
(684 puan) tarafından
Aşermek nasıl bisey yaa bende hiç olmadi aserince ne oluyor çok merak ediyorum bazen millet soruyor ne aserdin falan diye ne diyeceğimi bilemiyorum vallahi tamam bazen canım biseyler çekiyordu ama zaten normalde de hep canım biseyler çeker mesela şuan tatlı çekiyor ama hamile degilim
tarafından
Kız rüyama giriyor içim eriyo aklımdan çıkmıyor asermek bu işte :D
0 oy
(1,011 puan) tarafından

Ayyy gebeyken bende kömür çok aşermiştiiiiim sanki onu yesem erik gibi kütür kütür yiyecektim yaniii. Demirimde normaldi ama hep onu isterdi canım. 1 sene oldu doğuralı hala aklımın bi köşesinde :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 645 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gul karaaa (814 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 459 göst.
7 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
4 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (3,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pnrmtl (4,589 puan) tarafından soruldu

408,186 soru

12,260,042 cevap

37,338 kullanıcı

...