0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim oğlum ne zaman üvey babası ile sakalassa babasının sırtına biniyor omzuna biniyor oda alıp yere birakiyor  annem bu bir sorunmus gibi davranıyor bugün de  tutturmuş çocukla oynaması yanlış çocuk hasta oldu diyor bide benim yanımda sakalastilar bence normal ama gelde anneme anlat

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakalasma nasıl yani..
tarafından
Ya oğlum sırtına filan biniyor babasinin omzuna atlıyor oda alıp yere birakiyor
tarafından
Ee tamam ne güzel bizimkilerde öyle güreş yaparlar babasının sırtına çıkar atlar..dayisiylada aynı oynar..ne var ki bunda
tarafından
İşte bende görüyorum hep babaları ile oğlanlar öğle demek ki normal annem bunu anormal gibi aktarıyor işte
tarafından
Kiskaniyodur belki
tarafından
Olabilir ya
-Reklam-
0 oy
(14,611 puan) tarafından
Nasil yani sakalasma 
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Şakalaşma derken ?
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Ne tür bir şakalaşma 
0 oy
(7,744 puan) tarafından
Bu insanlar ne iatiyo allha aşkına şakalaşmasa umursamiyo üvey oldunu beli ediyo sevmiyo derler iyi davransa yanlış der anlamıyorum gerçekten 
tarafından
İşte çok seviyor oğlum babası almasa bile sürekli üstüne atlıyor oda alıp yere birakiyor yani çok normal çünkü bende yapıyorum aynısını ama annem bunu sorun ediyor
(7,744 puan) tarafından
Adam istemiyormu yani anlamadım şimdi yoksa yorgun filandir ondanmi koyuyo
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Ne hastasi olacakmış adam oynama sa da üvey baba iste derler hey allahim ya
(7,620 puan) tarafından
Gayet normal seyler aslinda da devir ve insanlar o kadar igrenclesti ki kadın o yüzden söylemiştir
tarafından
Bugün oyun almış oğlum beğenmedi ağladı babası da hadi değiştirme ye gidelim dedi diyor çocuğu maddiyat ile gözünü boyuyor o kadar sinir oldum ki gerçekten huzurumu bozmadan evine gider inşallah kayınvalidem vefat etti diye taziyeye geldi bir aydır burada her şeye bir kulp buluyor
(7,620 puan) tarafından
Ne alaka ya ben iyi niyet hissettim kusura bakma ama annen herkesi kendi gibi sanıyor demek ki
Biyolojik olup neler yapan analar babalar var
tarafından
Ya eşim seviyor zaten oğlum onu öz zannediyor çünkü bebekti evlendiğimde adam babalık yapıyor şimdi bizim bebemiz var onada aynı davranıyor ki bu çok zor birşey bence
(7,620 puan) tarafından
Helal olsun Allah razi olsun kendisinden
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Ne kadar güzel işte üvey olarak görmüyor demek ki çocuğunu bizimki tepemize cikiyo oğlum ne namazda rahat veriyo adama ne başka yerde 
tarafından
İşte benim oğlumda öğle sürekli omzuna oturur üstüne atlar oda onunla sakalasiyir öğle
(4,695 puan) tarafından
Kim omzundan indirir o kısmı anlamadim eşin bu durumdan rahatsız mı
tarafından
Rahatsız değil omzuna çıkıyor ya oda alıp döndürüyor sonra yere birakiyor böyle oyun oynuyorlar tam anlatamadim yerden kucakkliyor kaldırıyor omzuna alıyor sonra omzundan alıp yere birakiyor oyun yapıyorlar
(4,695 puan) tarafından
Ha ya ne kadar merhametli bir esin var maşallah ona bir yorumda da ondan da bir çocuğun olduğunu yazmışsın ne güzel eşit davranıyor demissin sakın annenin senin aklına en ufak bir şüphe koymasına izin verme olur mu artık insanlar o kadar kötü olmuş ki iyi insan görünce onu da kendileri gibi görüyorlar
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Bacım senin anan nifak sokmaya gelmiş ne güzel kocan beğenmediği  oyuncağı bile hadi gel değiştirelim diyor valla benimki olsa gidemem der öz babası olmasına rağmen 

Sen ana ni posta yapmaya bak 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 848 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
18 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sinem462 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ht (2,153 puan) tarafından soruldu
0 oy