0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar bende anlatmak istedim bazen tanjmadıgına anlatmak rahatlatıyor diyorlar 17 gün önce sezeryan ile dogum yaptım belden uyuşturma yapacagız dediler 2. Sezeryan olunca iğneyi yaptılar belden 10.15 dakika gecti uyuşmuşsundur artık başlıyoruz dediler dedim ki uyuşmadım dememe rağmen başladılar ilk deriyi kestiler cok acı hissetttim söyledim acı hissdiyorum bu kadar hissedersin dediler 2. Katman kestiler vucudum titremeye terlemeye başladı dedim çok acı hissediyorum 3. Kestiklerinde bagırarak ismi azam okumaya başladım sonra komple uyuttular öyle devam etmişler baya zor geçti dogumum daha hale narkoz atamadım ayaklarım şiş tansiyonum yükseliyor bol su içiyorum komposto içiyorum şükür ogluma kavuştum ama hastaneden cıkarken cocuk doktoru oğlum ile benim kan uyuşmazlıgımızın oldugunu söyledi ondan tiroit yüksek dedi sarılıgınız normalinden daha da yükselecek dedi tetaviye yatmaması için her saat başı emzir dedi 3 saat uyandıramazsan getir yatış yapacagız dediler oğlum uyandırmaya calışıyorduk hiç tepki vermiyordu agız sütünü sagmıştım ilk başta fazla olunca onunla takviye ettim toparlasın diye toparladı çok şükür 3.4 gündür iyiyiz ama bu süreçte fark ettim ben cökmüşüm vucud toparlayamadı daha bu süreçte kayınvaldem geldi büyük kızıma bakmak için bana eşim baktı ama 2 günde enerjimi emdi sanki kayınvaldem ben agız sütünü sagıyorum sagma diye müdahale ediyor gündüz cocugu uyutma gece uyusun diyor anlatıyorum cocuk emmek için dahi gözünü açtıramıyoruz diyorum bırakın uyusun niye kaldırıyorsunuz diyor kalkmazsa hastaneye yatacak diyoruz en sonunda ne zaman tuzlayacaksınız dedi cocugu ben tuzlamıyorum cocugu sadece 40 cıkarken tuzlu su ile yıkıyorum anne ben tuzlamayacagım eşime söyleyecegim 1 kilo şeker getirsin şekerleyecegim dedim siz tuzluyorsunuzda noluyor dedim sonra benim tansiyon 17.12 olmuş eşim sordu noldu neye sinir oldun diye bende anlattım vucud acıyı yorgunlugu morel bozuklugunu kaldıramıyor dedim eşim annesi ile konuştu anne sen. Yarın git ben idare ederim dedi şükür ama bu arada sürekli ziyarete gelmek isteyenlere laf anlatmaya calışmak kovid den dolayı ziyaretci kabul etmeyecegimizi söylüyoruz biz suçlu oluyoruz en sonunda ben telefona bakmaz oldum eşimde benimle konuşmak isteyene uyuyor dedi ama ben hala kafam şoklanmış gibi nasıl düzelir bilmiyorum uzun oldu baya kusura bakmayın kardeşler hayırlı geceler

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çok kötü olmuş Rabbim yardımcın olsun.

Kız şikayet etseydin yaa .

Acı hissediyorum dediğin halde devam etmeleri saçmalık.

(45 puan) tarafından
Anestesi ilk başta tam uyutursak beş dakilada bebek cıkmazsa narkoz alır bebekte ondan belden uyuşturacagız dedi ama ben acı hissediyorum dedikçe kollarımı bağladılar daha şimdi dikiş yerime bakasım gelmiyor daha zihnimden silemedim
tarafından
Offf bacım ya vallahi anlıyorum .
Psikolojik açıdan dahi çok kötü .
RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah
(45 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Bende bu uyuşmamadan çok korkuyorum. 2 hafta sonra kısmetse benim doğumumda :( size çok geçmiş olsun, inşallah bi an önce toparlanırsınız. 
(45 puan) tarafından
Amin inşallah Allah sizide acısız bir şekilde saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah
(1,736 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Benim 4 ay geçti ama ben hissetmedim belden 4 yerden iğne yaptılarmı yapacak yeri bulamadılarmı bilmiyorum ama iğneyi yaparken acı çektim canım yandı baya ama sonrası yok doktorumla sohbet ettik bi anda oldu bitti kızımı gördüm sonrası biraz sıkıntı oldu baş ağrısı falan ama onuda çikolata kahve çözdük sanırım doktorla alakalı bi durum bu ben çok şükür 3 güne kızıma geceleri kendim baktım çabuk toparladım telefonun sesini kısık tuttum genelde açmadım kimse kusura bakmasın misafir kabul edecek dönemde değiliz heleki evde minik bir yavru varken çok geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Benim iki sezeryanda da belden uyuşturdular bikac dakika sonra hemen uyuştu bacaklarımda his kaybı oluşunca başladılar ameliyata. Neden öyle bisey oldu anlamadim şikayet edebilirsin
0 oy
(702 puan) tarafından
Beni anestezi eden doktor iğneyi azıcık soktu uyusturdu sonra biraz daha soktu uyusturdu sonra biraz daha daha derken 10 dakka da uyustum dokunmalari bile hissetmedim bel aşağı değil göğüsten aşağı komple hissetmedim sadece kollarımı kafamı oynatiyodum. Halime şükür ettim sayende. Sekiz ay uyusuklugu atamadım ama sersemliyodum. Allah acil şifalar versin inşallah bol bol kafein al sütsüz kahve
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm çok geçmiş olsun bende kısa bı süre önce sezeryan oldum. Özellikle genel anestezi istedim kovitten dolayı yapmıyoruz dediler.ama belden uyusturup uyuttula sadece.bence hastaları dinleyip ona göre karar vermeliler. Kalp ameliyatı geçirdim dedim bişe olmaz uyutacagizvdediler. Tek işlem yapıp doğum yapacaktım. Ozelya epidural yapıp iki işlemle fazla para yolttular.daha sonra hastanede biriyle danıştım. Belden uyusgurma doğum sırasında kız korkmuş kalp krizi geçirmiş. Alla hepimizi korusun cnm. 
(45 puan) tarafından
Aynen biraz hastaları dinleseler daha iyi olacak
(672 puan) tarafından
Nerde alacakları paraya bakiyolar
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Allah'ım bir an önce bu günleri atlatıp 'ne günler atlattık çok şükür hepsi geçti' demeyi nasip etsin inşallah
(45 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (1,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Benceemine (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 992 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,860 soru

24,392,436 cevap

349,403 kullanıcı

...