Dün geceden beri canım çok sıkkın ama saçma bi nedene eşimin ortağı ve iş arkadasi hemde yıllardır bizimle aileden biri. Dün eşim alışveriş yapmış asansör yok diye yardıma geldi o adam da poşetler için hemen yemek hazırladım tabi onlara yediler bende bı kaç poşeti yerleştirdim gerisi kaldı bu arada 7 aylık hamileyim. Oturdum sonra eşimin arkadaşı da nişanlısı ile kavga etmiş bize anlatıyor poşetler kaldı eşim bağırdı kalk yerleştir dedi neyse yerleştirdim kahve istediler çay istediler yaptım yenge bana akıl ver barıştır bizi diyor eşim ben bı arkadaşı oturduk sohbet ediyoruz o sırada nişanlısı mesaj attı bana yenge nolur soyle ölümü gör ne yazdı falan deyince bende sinirli konuşmak istemiyormuş şuan dedim sonra arkadaşı gitti eşim bağırıyor sinirleniyor işini niye yapmıyorsun diyor poşetler daha önemli sen salaksın senin hiç bi huyunu sevmiyorum diyor kıskançlık meselesi değil yani kıskançlık olsa o kişi ile beni hastaneye gondermez kaynanam gil ilede samimi senin agzin gevşek laf taşıyorsun senden bi *** olmaz diyor bağırdı bana keşke diyor bebeğim senden olmasaydı kadınlık görevini yapmıyorsun diyor sebebi poşetlerin hepsini bosaltamadim sabah oldu sarılmak istedim seninle mi uğraşacam diyor beni itti eliyle nereye gidersen git dedi bende dedim naptim sana sadece oturdum eğer konu kıskançlık ise sende o adam nişanlısı ve adamın bayan kuzeni ile yemeğe gittin ben bişey demedim benim seninle oturmam mi sıkıntı dedim bağırdı çağırdı benim ihtiyaclarimi neden karislamiyorsun bu maddi değil dedim kolumdan tuttu beni mutfağa sürüklüyor yediğin önünde yemedigin arkanda diyor bana el kaldırdı dua et bebek var diyor seni doverdim diyor çenemi tuttu sıktı sonra gitti ben anlamadim poşetler için böyle yaptı bana dedikoducusun diyor
Sence kocan normal mi ? Seni elin adamiyoa niye hastaneye gönderiyor ben kadın olarak bile rahatsız oldumm. Binerim taksiye giderim. Ha çok çok acil bir şeydir tamam da . Ayrıca adamın kuzeniyle yemek ne alaka iş yemeği fln olur tamam ama bunlar sanki çift olarak katılmışlar gibi . Geri kafalı biri değilim ama bana ters. Olmaz olmaz dediğimiz ne varsa olduğu için. Kimse kimseyle aile gibi olamaz. Yeri geliyor kendi ailen bile el oluyor. Aile dostudur ama aile gibi görme kimseyi. Bunca şey arasından poşeti bahane edip saçmalamış . Kendi yerlestirsin o zman eli yok mu. Birde tüm bunlarin üzerine gidip sarılmaya çalışmana zaten bişey demiyorum.
1,491,723 soru
24,375,710 cevap
348,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın