+1 oy
246 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (176 puan) tarafından
Çift doz aşılıyım iki gündr ciddi bir burun tıkanıklığı dinmeyen bir baş ağrısı ara ara öksürük bugun başlayan eklem ağrısı. Düne kadar grip olduğunu düşünüyordum bugün başlayan eklem ağrısıyla covid olduğumu düşünmeye başladım 2 yaşında oğlum var kendimi evde izole altına aldım test vermeye gidecek halim yok acaba covitmiyim. Geçirenler yarsımcı olabilirmi belirtiler için özellikle omicron

6 Cevaplar

0 oy
(490 puan) tarafından
Kesin covit bnde oldm snn gibi pızitiftim hiç biyere çıkma test vermek dışındahemn bulşaıyo pis virüs
-Reklam-
0 oy
(25,193 puan) tarafından
İlaçları içmiceksen teste gitmene gerek yok valla evde karantinada kal sağlıklı beslen vitamin al maskeyle gez covidmiş gibi takıl 
(2,321 puan) tarafından
Artık ilaç vermiyorlar zaten  ilaçların bir faydası olmadığı kanıtlandı dedi izolasyon ekibi sadece vitamin ve ağrı kesici alın dedi bizde onları aldık bide udi hindi yağı aldım senin tavsiyenle. Ay nasıl ağır bir kokusu var bu yağın inşaAllah faydası da öyle çoktur.
(25,193 puan) tarafından
Aa ilaç vermediklerini bilmiyordum. Evet tadı kokusu fena ama çok etkili bide onun tozu var balla limonla yeniyo ama eşim yiyemedi çok kötü
(2,321 puan) tarafından
Evet artık ilaç verilmiyor canım. Yani yağı bu kadar ağırsa tozu gerçekten yenmez ☺️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım test vermeden nasıl anlayacaksın ki 
0 oy
(159,370 puan) tarafından
gecmis olsun ins degilsindir
0 oy
(10,887 puan) tarafından
Ben de 2 aşıdan sonra öyle oldum ve sesim kısıldı 1 ay devam etti Dr lar çevirsin dediler ama test yapmadilar
(490 puan) tarafından
Brnmde sesim kısıldı neydi o yaa virüs yokldı beni resmen
(10,887 puan) tarafından
Bağışıklık birakmiyo insanda ben geçen sene ramaza da oldum 2 ay önce yine oldum çok zor valla
(490 puan) tarafından
İlk defa oldm bende yeni yıla girerken cok hızlı yayılıyo  izole olmak cok önemli kendini bilcn böyle bir hastalık yok ya üretilmiş  virüs resmen
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Canım bende aynen böyleydim kızımda bulaştı sonra kayınvalideme bulaştı ateşimiz bile vardı ama  test negatif çıktı şuan salgın var test yaptır anlamak için 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
8 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evlibyn (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 179 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,891 soru

23,782,797 cevap

316,475 kullanıcı

...