0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Beybiler menstrual kap denemek istiyorum ama bana niyeyse pek hijyenik gelmiyo hani elimizi falan deymek zorunda kaliyoruz ya. Ben regl oldugumda tampon ve ped kullaniyorum ama ne biliyim farklilik olsun diye menstrual kabida denemek istiyorum

7 Cevaplar

0 oy
(14,674 puan) tarafından
Ped her zaman iyi :)
tarafından
Yanii ped iyi de ben cok yoğun regl oluyorum o yuzden hem tampon hem ped kullaniyorum sadece ped yetmiyo bana :/
-Reklam-
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Valla bana iğrenç geliyoror ped di bile iğrenerek alıyorum altimdam :angel: onu düşünemiyorum

tarafından
Abla ben cok yoğun regl oluyorum sadece ped yetmiyo o yuzden hem tampon hemde ped kullaniyorum menstural kabta dikkatimi cekti ama dedigim gibi hijyenik gelmiyo bana
0 oy
tarafından
O ne kız ☺      
tarafından
Tampon hic yokmus gibi abla da menstrual kabi denemedim ☺️
tarafından
Bilmiyorum kuzum ben ped ve çocuk bezi kullanıyorum başka bir şey bilmiyorum ☺☺☺
tarafından
Tamponu deneyebilirsin abla cok rahat
tarafından
Yok kız amann tampon ne huni gibi diyorsun onu düşünmek bile beni daraltiyor ☺☺☺
tarafından
Kiz abla tampon fitil gibi menstural kap huni gibi :D
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Ya ben de denemek istiyorum. Bayadır araştırıyorum hem daha sağlıklı hem daha hijyenik 
tarafından
Hijyen konusunda katilmiyorum ya :(
0 oy
(7,946 puan) tarafından
Ben tampon bile zorunlu olmadikca kullanamam hele onu aslaaa
tarafından
Menstural kabi diyosan evet takmak zor ama tampon oyle değil vajinanin icine sokmak icin ayri bi aleti falan var bayaa rahat kiz
(7,946 puan) tarafından
O içimdeyken rahat etmiyorum asla karnim agriyo cok kötü
tarafından
Anladim ben de hic olmuyo ben uzun zamandir kullaniyorum evlenmeden öncede tampon kullaniyordum ondan sanirim alistim
(7,946 puan) tarafından
Evlenmeden önce tamponu nasil kullaniyodun cnm??
tarafından
Şuan nasil kullaniyosam o zamanda o şekilde kullaniyodum. Zar muhabbetinden bahsediyosan tamponlarin genc kizlar icin özel ağiz bolgesi olanlarindan var yapilari farkli kadinlarin kullandiğindan tam iceriye girmiyo
0 oy
(134,103 puan) tarafından

birak hapi senle cuma pazarina gidelim :D

tarafından
Hadi gidelim aşkom :D cicekli don alalim kendimize
0 oy
tarafından

Ped dışında bir şey kullanamıyorum midem bulaniyo. Bir kez denize girecem diye tampon kullandim ama diğer ay çok sancı çektim bir daha asla kullanmadım :ermm:

tarafından
Tampondan mi sanci cektiniz
tarafından
Evet cnm

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 889 göst.
+1 oy
4 cevap 169 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Elif er (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.