+1 oy
778 göst.
Diğer kategorisinde (1,564 puan) tarafından
40 ımız çıktı normal doğum yaptım ama ćok zordu dikişlerimde fazlaydı ilk gebeliğim ama eşime yaklaşmaktan korkuyorum sanki canım acıycakmiş gibi bir his var eşim çok anlayişli ama ben aşamiyorum bu durumu kızlar

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canın korkunun ecele faydası yok malesef hiç kasma kendini yapacak bir şey yok ☺
(1,564 puan) tarafından
Malesef olmuyor :)
-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından

Bu durumu yaşayan ne çok kadın var :D ne zor kadın olmak

(1,564 puan) tarafından
Hiç sorma
0 oy
tarafından

Aşarsın anam asarsin :D

Valla korkunun ece faydasi yok bi diger posta da soyledim ne kadar cok beklersen okadar korkarsin:woot:

(1,564 puan) tarafından
Napiyim elimde değil bacım :))
tarafından
Hahaha dogru valla ah ah ladin olmak ne zor bu dunyaya erkek olarak gelecen baksana adamlara hic bisey yok :))
tarafından
Ben 3 aydan fazla bekledim sanırım çok bekledim diye daha da korktum kastım ilişki sırasında çok canım yandı doktora gittim doktor bir sorun mu var diye muayene etmişti bana dedi ki fazla iyileşmiş ve kendini çok kastığın için
(1,564 puan) tarafından
Vallahi ya olan hep bize oluyor bu onlara göre hiç birşey yok
(1,564 puan) tarafından
Benimkide 3 4 ayi bulcak gibi
0 oy
tarafından
kiz bende ilk dogumdan sonra asiri korkmuştum ama emin ol korkuldugu kadar degil 

simdi 2. dogumu yaptim 45gunluk  bunda korku yok gerci o olay da olmadi daha :-D
(1,564 puan) tarafından
Bilmiyorum sanki doğumda dikiş atildigi an aklima geliyor psikolojimi etkiledi
tarafından
ayniydi ama cidden acı duymuyorsun cok az bi kanama oluyor o kadar
(1,564 puan) tarafından
Bide kanamami oluyor iyce korktum şimdi sağolasın :))
tarafından
valla sizi bilemem ama ilkinde olmuştu:)
0 oy
(135,707 puan) tarafından
vallaha adamlar kiyida kosede kıstırıyo kasma kendinj
(1,564 puan) tarafından
Kıstırmaya ćalisip geri basiyor her seferinde :))
0 oy
(606 puan) tarafından
Bende korkuyorum ya 40 ımın çıkmasına 10 gün var ama ben şimdiden korkuyorum 
(1,564 puan) tarafından
Bende 40dan önce korkmaya baslamistim aynen
0 oy
tarafından
3-4 aya kadar çok ağrılıydı ilişki alışmam zor oldu sanki olunca dikişler patlicak diye korkardım
(1,564 puan) tarafından
Ağrıda oluyor yani
tarafından
Bende olmuştu
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Bi an önce bırak kendini canım ne kadar beklersen korkuların o kadar çoğalır
(1,564 puan) tarafından
Bırakamiyorum işte canm olmuyor :)
(14,420 puan) tarafından
Zor bi durum ne yapmak gerek psikolok lazım öyleyse
0 oy
(1,301 puan) tarafından

Kız sadece ilkinde birazcik acıyor normal dogumun yaninda sinek isirigi gibi hicbirsey olmaz korkma bak keyfine:D

0 oy
tarafından
Canım korkma dikişlerin düştüyse hiç bişey olmaz ben de ilkinde çok korktum ama bişey olmadı
0 oy
tarafından
Heralde bu konuda şans benden yana öbür türlü benden yana degl ama bu konuda rahatım nerdeyse sene olucak ilişki yok 3 aydurda doğum yaptım o gelene kadar 20 gün desek hemen hemen dikislerim tamamen geçer benimde korkum kalmaz 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Bende öyleydim ya valla 2-3ay i buldu yani ama afedersin nirkere yaparsanız ondan sonra biraz daha rahat olursun canım 
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Bende korkardım 40dan snra sırf o dikişler yüzünden neyseki bisi olmuyo canim kasma kendini rahat bırak hatta düşünme hic
0 oy
tarafından
Bende sen gibiydim doğumdan sonra 3 ay birliktelik yaşamadım korkudan bir de benim çatım dar normal doğum da yapmadım baya korkuyordum. 

Ama korktugum gibi olmadı belirli bir süre girdiği için araya sadece ondan endişe ettim bir sorun olmadı şükür 
0 oy
(29,431 puan) tarafından

Alışırsın......

0 oy
(13,611 puan) tarafından
Bana gebelikte yasaktı hiç olmadı sonra doğum oldu benim de dikişlerim çoktu ve sinir zedelenmesi oldu açık açık eşime söyledim çok korktuğumu ** eşim i kadar naif kibar davrandı ki hiç acımadı canım iş eşinde bitiyor çok hassas davranması gerekiyor
0 oy
(589 puan) tarafından

Doğumdan 6 ay sonra ilişkiye giren ben :D benim durumum farklıydı gerçi ama ne olursa olsun o gerginlik hep oluyo ammaaa geçiyo sonra sen adama atlıyon :D:D

(1,564 puan) tarafından
Buna güldüm :)) ama atlayamiyorum ben
(589 puan) tarafından
Merak etme canım atlayacağın vakitte gelecek:-D:-D:-D
0 oy
tarafından
Korkma kız , içinde ki korkuyu at.

Sandığın kadar kötü değil

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 365 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beytnur272727 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 375 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Aaayys (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DeRa (71 puan) tarafından soruldu

411,587 soru

12,390,257 cevap

43,744 kullanıcı

Kategoriler

...