saat olmuş 6 biraz temizlik yaptım belime ağrı girdi o saattir kalkmadım yemek falan yoj tabi tost yaparim yeriz diyorum 1 saat önce aramış akşama kuzenlerim yemeğe gelecek yemek var mı evde yok yapmadım dememe rağmen biz ne yersek onlarda onu yer sinirden ağlıyorum bi saattir şu hamilelik psikolojisiyle inşallah bu adamı boşamam :(
Ara deki disardan kebap yaptir getir bide ayran yaparsin salatasida vardir kebabib yaninda bide mercimek corbasi as madem misafir geliyor haberzlsizce pamuk eller cebe o zaman
Çay kahvaltısı koy valla. Misafir umduğunu değil bulduğunu yesin.
Aman adı üzerinde koca işte zaten iyi bisey olsaydı adı koca değil gonca olurdu :p
Ay allahim ya kendi yapipta cagirsaydi son dakika mi soylenir bi sor iyi mi yemek var mi gelcek diyo zaten her turlu varsada yolsada cagirmissin gelcek yani
Canm hicbrsey yapma bugun halsiz hissediyordm birsey yapamadm saolsn kuzeninizde haber vermedi de , kalk bi menemen yap patates hasla yumurta hasla kahvalti turu birde cay misafr umdgnu dgl buldgnu yesin , yemege habersiz geliyosalar bos gelmesinler hamile bayansin , dusuncesizlk kocanda baslams zaten utanicaksa onlar utansin ki gayet guzel bir sofra olur cnm
Tuh etliekmek yaptir getie diye ara bari
gercektende dusuncesizmis canim Allah yardimcin olsun. yap tostu yesinler. kuzenlerde hamile insana yemege gelmeyin canim yada arayip senle konussunlar kuzenim cagiriyor ama sen musaitmisin rahatsz etmek istemiyoruz yada yardima ihtiyacin varmi biz yapip gelelim beraber yeriz diyemiyor anlamiyorum gercektn
ben kocama kiziodum kizinca gözü bisey gormuo die benimki gayet iyiymis sukrettim kocama benden habersiz kimseyi cagirmaz yorgunsam hele allah sabır versin
Canim bisver halden anlar gelenler rahatszdim kusra bkmayin de kocanda cok dusunuyorsa disardan yemk soylesin
zikkim var tatlida koku deseydin. alirim ben biseyler dışardan demiyor da hatta neden misafir getiriyosa
allahim ya adama bakk madem cok istiyo.misafir disarda yemek yedirsin onlara rahatsizim diyosun misfir cagriyo bu arada allah yardimcin olsun cidden
Parası varsa hazır lahmacun iyi olur
Canım benim ya çok haklısın bazen çok düşüncesiz erkekler
Canim et al hasla yanina pilav salata ayran tursu koy yesinler
Esine söylersin birdaha haner vermeden kimseyi davet etmesin diye davet edecekse de bi kac saat erken haber versin insanin eli ayagina dolasiyo
Aaaa canım ara yemek şöyle gelince esin ödesin
Bu anlayissiz kocalar beni deli ediyor bnm kocamda oyle ama yemek yoksa getirmez ertesi gun yap der yani illa getirir arkadaslarini yada akrabasini
1,491,511 soru
24,372,169 cevap
348,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın