0 oy
691 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (663 puan) tarafından
Akşam yemeğinde aldığım haberle çok sarsıldım düğünmde bana sağdıçlik eden arkadaşım kalp krizi geçirip vefat etmiş eşlerimiz vasıtasıyla tanıştık şuan onlar boşanma evresindeydi 15 aylık kızı vardı dün akşam kızı beyin ameliyatı olmuştu üzüntüsuyle kalp krizi geçirmiş onu yattığı yerden kaldırıp kızını kime emanet etttin demek istiyrim bebegin iyileşince seni goremeyecek neden neden neden demek istiyorum içimdeki acı tarif edilemeyecek kadar çok büyük  lütfen lütfen evlatlarımız hastayken biz çok iyi olalim onlar iyileşince bize ihtiyac duyacaklar içimde büyüyor bu  acı

23 Cevaplar

+1 oy
(2,281 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Oda istemezdi yavrueunu ameliyat maasasinda birakip ölmekk cok uzuldumm cokk rabbim o bebegie cok guzel bir haayt versin insallah annesizlik zorr :(( allah rahmet eylesin :(

-Reklam-
+1 oy
(1,554 puan) tarafından
Çok üzüldüm ana kuzusudur şimdi annesiz kaldı yavrum inş çevresindeki yakınları sarıp sarmalar yavruyu
+1 oy
(426 puan) tarafından
Allah rahmet eylesn mekani cennet olsn kimse ölümün saatini bilemiyr iste canm kalanlara sabir versin rabbim :(
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin canım ya çok üzüldüm gerçekten 
(663 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim acımı paylaşmak istedim çünkü patliycam çok üzgün
0 oy
(5,407 puan) tarafından

Rabbim rahmet etsin. Çok tuhaf oldum. :'(

(663 puan) tarafından
Bende şimdi bebeği uyanınca ona çok ihtiyaç duyacak nasıl olacak  annesine düşkün bir bebekti o
(5,407 puan) tarafından
Ahh yavrum benim. Babası artık hem annesi hem babası oldu.
0 oy
tarafından
Offff Allahim nasıl bir acı yaa Rabbım ailesine evladına sabır güç kuvvet versin inşallah canim başınız sagolsun ☹
(663 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
İçim parçalandı ya :(( 

RABBİM mekanını cennet eylesin inşallah :( 
(663 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun paylaşmak istedim çünkü çok doldum bebeği ne olacak çok üzgünüm çok
tarafından
:( olan o küçük yavruya oldu :(

Rabbim sen kimseye yaşatma :(
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Ağlayasım geldi yaaa :(
(663 puan) tarafından
Çok üzgünüm paylaşmak istedim çünkü dayanamıyorum heryere herkese anlatmak istiyorum
0 oy
tarafından
Off paramparca oldum suan yaa 
0 oy
tarafından

Çok üzüldüm :'(

Allah rahmet eylesin 

(663 puan) tarafından
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Ayyy çok kötü oldum canim yaaa Rabbim ailesine sabr versin iman ne diyeceğimi bilemedim...:(

(663 puan) tarafından
Öptü sevdi gönderdi ameliyata bebeğini  şimdi bebeği onsuz ne yapacak
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin çok zor çok acı :((
(663 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Ne kadar acı bi durum ya 
0 oy
(932 puan) tarafından
Ah ya ne kadar üzüldüm:( mekanı cennet olsun gerçekten ne kadar acı var dünyada,  anne yüreği işte hiçbirşeye benzemiyor ki
(663 puan) tarafından
Öptü sevdi gönderdi ameliyata bebeğini  şimdi bebeği onsuz ne yapacak
0 oy
(1,524 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. :( çok üzücü.. Annaneyi düşündüm de Bi an yavrusuna mı yansın yavrusunun yavrusuna mı Rabbim sabrını verir inşallah :(
(663 puan) tarafından
Öptü sevdi gönderdi ameliyata bebeğini  şimdi bebeği onsuz ne yapacak  annesi ne yapacak
(1,524 puan) tarafından
Takdiri ilahi canım elden ne gelirki, biz abimi bebeği 2 aylıkken kaybettik çok zor çok
(663 puan) tarafından
Çoook zor cooooook
0 oy
(188 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım. Zor bir durum. Kalanlara Allahtan sabır diliyorum. 
(663 puan) tarafından
0 oy
(7,745 puan) tarafından
Ecel geldi mi ne bir dk geri ne bir dk ileri ... O yüzden her şey bahane ... Sayılı nefesimiz var onu da kırmak kırılmak yerine sevmeye sevilmeye, Allah yolunda harcamaya bakmalı 
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin herşey takdiri ilahi canım vadesi bittiyse yapacak bişey yok 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ah çok üzüldüm bebeğin durumu nasıl canım annesiz kaldı kuzucuk Allah sabırlar versin sevdiklerine
(663 puan) tarafından
Öptü sevdi gönderdi ameliyata bebeğini  şimdi bebeği onsuz ne yapacak  şükür şuan iyi bebeğin durumu
0 oy
(134,127 puan) tarafından
allah rahmet eylesin

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 1,126 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 408 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 836 göst.

410,101 soru

12,330,905 cevap

39,209 kullanıcı

Kategoriler

...