0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Kizlar grip olmusum ama coronamiyim diyede korkuyorum. Tad kaybi yok burun akintisi ve hapsirik var. Kendimi halsiz hissetmiyorum biraz bogazim yaniyor ama cok degil hafif sizlerde geciren var mi ? 

6 Cevaplar

0 oy
(7,925 puan) tarafından
Ben geçirdim grip gibi degildim şiddetli bas ağrım, mide bulantım, nefes darlığı vardı koku kaybı da 5. Gün filan 3 4 saatligine gidip geri gelmişti 
(26 puan) tarafından
InsAllah benimkide gripdir ve bebegime gecmez test yaptircam
(7,925 puan) tarafından
İnşallah geçmiş olsun
(26 puan) tarafından
Artik insanlar grip olsa bile kendini corona gibi hissediyor piskolojik olarak
(7,925 puan) tarafından
Maalesef bu hastalık hayatımızı çok olumsuz etkiledi bir an önce biter gider inşallah
(26 puan) tarafından
InsAllah bir an once gider. Piskolojik olarakta cokuguz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geberiyorum 3gundur her bı yeni bidsey ekleniyo gittik e kötü böldüm evdeki herkezede bulaştı kızım bugün ateşlendi illet biseymis Dr ilaç verdi soğuk algınlığı başka bişey yok ilk gün bende senin gibiydim dikkat et ilerlrmesinn
(26 puan) tarafından
Cok gecmis olsun. Insallah ilerlemez ve bebisime bulasmaz
tarafından
Ahhh canım test temiz çıktı büyük oğlum verdi bende vermedim o negatif diye bütün ev hastayiz şimdi 11aylik onada geçti dikkat et dicem ama bulasiyomus malesef Dr dedi koranandan beter bı grip salgını var dedi anlattı anlatı antibiyotik yaamis inşallah iyilesirix beynim catliyo boğazım yaniyoo sizede geçmiş olsunn
(26 puan) tarafından
Sizede cok gecmis olsun. Bazen diyorum ki ben hasta olayim ama bebegime bisey olmasin yeter. Ama ben hasta oluncada ona kim bakar.
tarafından
Kız aynısını diyodum ama sacmalikmis vallahi ben hasta bütün ev yasta sistem çöktü resmen eşim elinde bal limon geziyi adam oda oda ,20yasinda danalar kalkıp bı ilaç almiyolar bir su vermiyolar hepsi yatiyo eşim sen yatmada kizzz m yatarsa yatsın diyo kızım gözüme bakiyo valla çamaşırlar doldu taştı çarşambadan beri yatiyom dün bı ara terledim duzeldin sandım yok gece yine kötü ayes çıktı sen iyi ol inşallah canım yoksa olmuyo hiç dinlenemiyorumda ya kızım küçük zor valla inşallah bı an önce kalkarız Allah yardımcımiz olsunn
(1,787 puan) tarafından
Bizde perişan olduk piskolojim bozuldu işler kaldı her yer her yerde çocuklar iyileşemedi of bıktım valla
0 oy
(1,761 puan) tarafından
Valla eşim korana oldu ne tat ne koku kaybı vardı sadece çok terledi bide az bir ateş onun dışında başka belirti yoktu test yaptirmasak anlamazdi korana oldugunu
(26 puan) tarafından
Her insan baska geciriyor
(1,761 puan) tarafından
Bizimki çok şükür hafif geçti insan düşünmüyo değil acaba test yanlış mı diye
(26 puan) tarafından
Demii ?? Aynen oyle
0 oy
(481 puan) tarafından
Biz geçen sene geçirdik. Ben hamileydim kullandığım vitaminlerden midir nedir hafif atlattım grip gibi. Ama eşim çok kötü oldu bütün belirtileri yaşadı
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ben hiç grip gbi olmadım boyun bel ağrısıyla başladı hafif öksürük vardı .baş ağrısı siddetli agrinkesici etki etmiyordu .nefes alamiyordum kalbime bıçak saplaniyordu sürekli koku tad gitti kulağım şiddetli agiriyordu bütun belirtileri yaşadım anneme bulastirdim yoğun bakımda yattı kusma bayılma nefes darlığı kalp agrsii öksürük biz çok kotu atlattık Allah düşmanının başına vermesin öle zorki hiç grip gbi deildi
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Valla bende ilk semptomlar onlardı gecesinde ates ve sıtma gecirdim sonrasında yoğun eklem ağrısı tat ve koku kaybi yaşadım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 147 göst.
7 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgeylani (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 391 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 252 göst.
20 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Nurseda (89 puan) tarafından soruldu

401,061 soru

12,002,780 cevap

36,186 kullanıcı

...