0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
8 aylik aglarken farkettim hastalanmis sesi gitmis yavrumun emziriyorum da ne yapsam rahatlar aceba

3 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
kizlar yardim
(1,449 puan) tarafından
Doktora götür canm
(1,169 puan) tarafından
canim bir ses kisilmasi gibi bisey bunun icin doktora goturulmeli mi ki
-Reklam-
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Doktora götürün. Çok küçük. şu gıdayı verin şu karışımı yapın diyemeyiz çünkü. 
(1,169 puan) tarafından
ses kisilmasi oldugu icin doktora goturmeli miyiz canim malum virus cogaldi hastaneye gitmeye de korkar olduk
(1,735 puan) tarafından
Sağlık ocağına götürün veya doktorunuzun numarası varsa mesaj atıp sorun,boğazında tahriş falan varsa diye dedim doktoru. Biz anlayamayabiliyoruz çünkü
(1,169 puan) tarafından
dogru canim off ya aman nasil oldu anlamadim iki gundur uyumuyor surekli miz miz agliyordu uykusunda her saat basi sabah aglarken farkettim sesi degismis yavrumun ne yapacagimi sasirdim
(1,735 puan) tarafından
Kuzucuk, çocuklar hasta olacağına babalar olsun derim hep. Çünkü anne hasta olunca ev çöküyor sanki. İnşallah kuzunuz hemen toparlar.
(1,169 puan) tarafından
insallah canim babada hasta iki gundur bi onla ugrasiyom bi cocukla bnde bugun dua edin bn hasta olmayim bna kim bakacaksa dedim cok zor anne olmak ya her anlamiyla koca bir yuk tasiyoruz bilmeden
0 oy
(416 puan) tarafından
Küçük olduğu için muhakkak doktor görmeli . Ben ek gıdaya geçtiğim dönem de günlük tatlı kaşığı ile pekmez verirdim muhakkak 7 yaşında hala veriyorum ve çok faydasını görüyorum 
(1,169 puan) tarafından
bnfr veriyorum ama ne bilim ya nasil oldu sasirdim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ibonun karisi (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 205 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehiiirim (9 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,080 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...