0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Meme reddi yasiyorum kızım 1 hafta sonra 3 aylık olcak 

3 gündür bronşit olmuş hava alıyor evde antibiyotik şurup da veriyoruz ama yaklaşık 2 haftadır meme reddi ile uğraşıyorum çok yoruldum karanlıkta, uykuluyken, yatarak, ayakta her şekilde deniyorum yok almıyor memeyi patlayacak gibi agliyor tutmuyor

Çok yoruldum biberonda tutmuyor onuda asla istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin özellikle şu günlerde daha çok emmesini istiyorum ne yapacağım şaşırdım yoruldum lütfen yardım edin :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzu emmiyorsa yapacak birşey yok yazık bide çok küçük bronşite yakalanmış benimki 1 yaşında yakalandı yinede çok zor o hastalık geçmiş olsun, kaşıkla mama vermeyi dene veya şırıngayla aç kalmasın zaten hasta direnci çok düşer 
tarafından
Çok teşekkür ederim hem meme reddinden hem hastalığdan moralim çok bozuk ve yoruldum gerçekten :(
tarafından
Sende kendini yorma daha fazla kuzu elinden geleni yapmışsın bide hasta çok üstüne gitme kaşıkla mama ver sen
tarafından
Hangi mamayı tavsiye edersiniz hasta şu günlerde zaten en azından içeriği iyi bir mama olsun biberonda almıyor ama kaşıkla vericem artık
tarafından
Sma mama anne sütüne en yakın diyorlar canım onu dene
tarafından
Tamam teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım tam o aylarda kızımda onu yaşadım ve malesef ki o aylarda çok kişi yaşıyor benim kızımda bir hafta meme reddi oldu ben sallardım tam gözleri gidecek kapanıyordu hemen meme açık beklerdim alırdım emzirirdim geceleri uyurken kendin yanına uzanır koyardım ağzına gündüz uyanıkken saatlerce emmezdı biberon tutmasını bilmez mamayı asla içmezdi yani uyutmaya çalış gözleri tam kapanmadan uyuyacagi sıra hemen yapıştır memeye belki tutar ya da en olmadık son çare kaşıkla ver ya da şırıngayla en azından tadını alsın ki memeyi tutsun yine
tarafından
Dediğiniz gibi yapıyorum uykuluyken vs herşeyi deniyorum ama çığlığı basıyor neden böyle yapıyor bilmiyorum
tarafından
O zamanlar da çok oluyor dedigim gibi olmazsa kaşık ve şırınga dene ki unutmasın komşumunda oyleydi ne yaptı almadı öyle bitti sütü sen kasikla şırıngayla ver bakayım ya da biberon değiştir zor bir durum inşallah atlatırsınız
tarafından
Gerçekten çok zor bir durummuş yani biberonda iki üç çeşit denedim ama olmadı almıyor çok yıpratıcı bir durum
0 oy
tarafından
Benim kızımda 3 ayını doldurdu. Bizde meme reddi yaşıyoruz. Ayakta gezdirerek biraz emiyor ama onun haricinde ne yaparsam yapayım emmiyor ya. Kafasini çevirip bağıra bağıra ağlıyor. 
tarafından
Aynen öyle kafasını çevirip çevirip ağlıyor
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Burnu dolu olablirmi canm
tarafından
Sürekli çekiyoruz
0 oy
tarafından
Benim oğlumda biberon reddediyodu canim en pahalisindan tut en uygun fiyatlisina piyasada ki tum biberonlari denedim hatta taaaa amerikadan tanidiga biberon getirttim yok cocuk almadı. En son cocuk doktorumuzun önerisiyle lansinoh mor kapakli biberonu denedim harika oldu oglum sadece onunla mama yiyor bide kucugunu aldim onunlada su iciyo istersen dene bi
tarafından
Bende denedim kaç tane biberon ama yok almıyor ne memeyi ne biberonu almıyor :(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
5 cevap 69 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde __Eda38H_E (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.

404,730 soru

12,123,953 cevap