Canım daha yeni başlıyoruz bizim mazota sam dememiz bile hersey ucu deyiyor dogalgaz zam kıyafet yiyecek elktirik herseyi 100 100 etkiliyor yemine diyorum verdiği askeri ücret elimize gelmeden zamlar geldi yılın başında bir ay nasıl gecinecez ben bilmiyorum halimize üzülüyorum yazık hala insanların aklı ile dalga geçiliyor enflasyon % 25 ya yürüsün gitsin sadece elektrik %125 arttı yazıklar olsun yani kendi insanına kendi devletine bunu yapan kimseye acımaz ben hakkımı helel etmiyorum bizim paramız ile saraylarda oturuyor bizim adını bile bilmedigimiz görmediğimi, merhaba yiyeyecekler yenip çöpe atılıyor bizim paramız ile ısınıyor bizim paramız ile geziyor bizim paramız ile sefa sürüyor ama hala maaş alıyor bir maaşı şu ülkede dünya işçi yazıklar olsun bu hale geldik dahada kötü olucak sonumuz daha bunlar iyi günlerimiz Suriyelileri soktu adamlar iç savaş çıkarmak için uğraşıyor gördük adabada sözde sinir dışı olacaklar yalan palavra Türkiye vatandaşlığı kolaylastirildi sen git Bi alman vatandaşlığı almaya bak senin nasıl burnundan geliyor insanlar insan seçiyor bizimkiler para sözde ihracat ihracat diyorlar biz ital ediyoruz bizim yerli ürünümüz olmasına rağmen kendi çiftçimizden almayıp yurt dışından karpuz alıyoruz bu şekilde bizim ülkemiz ilerlemez hiç birsey görülmüyor kafayı maske yarışmasına takıldı uygunsuz içerik özendirmek vas va yazıklar olsun okadr dert tasa var iken sen git onunla ugras zihniyet sıfır bu başlar ve devletimiz eski sisteme dinmez ise bu günleri mum ile arıya ağız.