0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 ay önce mutfak masası aldım 2300 e dün gittim aynı yere fiyatı ne kadar oldu dedim demez mi 3600 TL ben şok sonra bugün evde otururken 1 yıl önce aldığım koltuk takımlarının fiyatına bakayım dedim ben aldım 9500 a şimdi olmuş 17000 yani bu insanlar ne yapacak anlamadim yeni evlenecek olanları hiç düşünemiyorum

10 Cevaplar

0 oy
(14,574 puan) tarafından
Üretici firmalar yapıyor onlara bir ceza verilmesi gerekiyor bence 
tarafından
Çok pahalı ya duyunca görünce ee yuh dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herşey zamlı valla. Evlenecek olan kişinin Allah yardımcısı olsun 
tarafından
Aynen kuzum ya tam zamanında almışım herhalde herşeyimi
tarafından
Her yıl daha çok pahallı oluyor
0 oy
tarafından
Zamin adını duyan kim varsa , herşeye zam yapmışlar .

Allah kabul etmesin inşallah.
tarafından
Aynen kuzum amin valla çok şaşırdım
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Valla artık evlenecek olanlar mobilyaları alsak yeter düşüncesindeler. Altını isteyen yok. Allah yardımcımız olsın
0 oy
(126,520 puan) tarafından
cok zor gunler yaa
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Beğendiğim bir masa vardı. 2 ay bile olmadı. Fiyatı 3500dü. Kredi kartı yok diye alamamıştık. Şimdi kart var alayım dedim fiyat sordum 6 bin TL olmuş. O masa artık sadece hayallerimde çok güzeldi beee :D
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Biz evlenirken 3 lu 3 tane koltuk 2 tane berjel olan takımı 3 bine almiştik  şimdi 20 bin derler kesin daha evleneli 4 yıl olacak
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Canım daha yeni başlıyoruz bizim mazota sam dememiz bile hersey ucu deyiyor dogalgaz zam kıyafet yiyecek elktirik herseyi 100 100 etkiliyor yemine diyorum verdiği askeri ücret elimize gelmeden zamlar geldi yılın başında bir ay nasıl gecinecez ben bilmiyorum halimize üzülüyorum yazık hala insanların aklı ile dalga geçiliyor enflasyon % 25 ya yürüsün gitsin sadece elektrik %125 arttı yazıklar olsun yani kendi insanına kendi devletine bunu yapan kimseye acımaz ben hakkımı helel etmiyorum bizim paramız ile saraylarda oturuyor bizim adını bile bilmedigimiz görmediğimi, merhaba yiyeyecekler yenip çöpe atılıyor bizim paramız ile ısınıyor bizim paramız ile geziyor bizim paramız ile sefa sürüyor ama hala maaş alıyor bir maaşı şu ülkede dünya işçi yazıklar olsun bu hale geldik dahada kötü olucak sonumuz daha bunlar iyi günlerimiz Suriyelileri soktu adamlar iç savaş çıkarmak için uğraşıyor gördük adabada sözde sinir dışı olacaklar yalan palavra Türkiye vatandaşlığı kolaylastirildi sen git Bi alman vatandaşlığı almaya bak senin nasıl burnundan geliyor insanlar insan seçiyor bizimkiler para sözde ihracat ihracat diyorlar biz ital ediyoruz bizim yerli ürünümüz olmasına rağmen kendi çiftçimizden almayıp yurt dışından karpuz alıyoruz bu şekilde bizim ülkemiz ilerlemez hiç birsey görülmüyor kafayı maske yarışmasına takıldı uygunsuz içerik özendirmek vas va yazıklar olsun okadr dert tasa var iken sen git onunla ugras zihniyet sıfır bu başlar ve devletimiz eski sisteme dinmez ise bu günleri mum ile arıya ağız. 
tarafından
Kesinlikle öyle
(4,060 puan) tarafından
Daha ağır konuşulacak şeyler varda başıma iş alamam gerçekten bunaldık artık
tarafından
Konuşmak neye yarar ki boşver Allah büyük . Kimsede hakkımı birakmasin diyorum sadece.
(4,060 puan) tarafından
Amin canım evlatlarımızın rıskı onlara gidiyor allahindan bulsun hepsi
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Öyle hemde yani hadi biz iyi kötü yinde eve ekmek peynirli alabiliyoz ya durumu zaten kötü olanlar iyicene ekmek bile alamiyacak duruma geldiler  gittikçe durum vahim bı hale geldi yani almazlar evleri yağ adam zaten 100 TL evi ihtiyacını görüyordu şimdi bı yağ alıp  gelse başka bişey yiyemiyecek
0 oy
tarafından
Allah yardımcımız olsn valla 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 303 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 307 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 230 göst.